Helix

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  Nästa »

Helix

HELIX - Bil-HiFi för musikälskare

Få om någon kan mäta sig med HELIX när det gäller välljud i bilen. Helix använder de mest sofistikertade Hi-Fi-komponenterna för bil och har årtionden av erfarenhet att utveckla bra ljud. Varumärkets framgång grundar sig i noggrann forskning och många egenutvecklade kärnteknologier. Resultatet är ett smart produktsortiment med en idealisk lösning för varje bilmodell där målet alltid är att tillfredsställande vårt grundläggande behov av rytm och musik.

Unik strömförsörjningsteknik

Strömförsörjningen har en betydande inverkan på ljudkvaliteten. Endast med en stabil strömkälla i alla moduler är det möjligt att garantera full dynamik och renhet i återgivningen.

Audiotec Fischers egenutvecklade strömförsörjningsteknologier kombinerar maximal effektivitet med minimala utrymmeskrav. Dessutom garanteras ovillkorlig stabilitet oavsett spänning – idealisk för användning i fordon med start-stopp-funktion.

Högupplöst ljud

Alla som talar om high-end hifi  överväger också automatiskt högupplösta ljudformat som Tidal, Deezer eller Qobus. Med HELIX erbjuder vi en komplett signalkedja med HiRes-kapabla DSP:er och förstärkare, vilket möjliggör förlustfri ljuduppspelning i bilen. Mer avancerad ljudåtergivning inuti ett fordon är knappast möjlig.

HELIX Ljudprocessorer och DSP


HELIX DSP fungerar som en "kontroller" för ljudkällorna inuti bilen och kompenserar de suboptimala monteringsplatserna i fordonet. För att säkerställa bästa möjliga integration, anpassning och kontroll av ditt bils HiFi-system är användningen av en HELIX DSP  ett måste. Audiotec Fischer erbjuder fyra olika kraftfulla HELIX-signalprocessorer, som erbjuder en perfekt lösning för alla tänkbara systemkonfigurationer.

Innovationskraften hos Audiotec Fischer manifesteras också i mjukvaran. Det mest kraftfulla och mest intuitiva grafiska användargränssnittet på marknaden har samma utseende och känsla hos alla tre varumärken från Audiotec Fisher, BRAX, HELIX och MATCH. Alla år av erfarenhet inom DSP-segmentet är därför generellt införlivade i hela sortimentet.

Logga in