Match

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Ljuduppgradering till Volvo 2004-2017, Level 3

Black Friday-deals

Passar min bil
7
13674 kr 14674 kr
Ljuduppgradering till BMW, Level 3

Plug N Play

Passar min bil
18205 kr
Ljuduppgradering till VW 2012>, Level 2

Black Friday-deals

Passar min bil
4
10625 kr 11125 kr
Ljuduppgradering till VW 2012>, Level 3

Black Friday-deals

Passar min bil
6
15413 kr 16413 kr
Ljuduppgradering till VW 2012>, Level 1

Plug N Play

Passar min bil
7729 kr
Ljuduppgradering till Volvo 2004-2017, Level 1

Plug N Play

Passar min bil
6388 kr
Ljuduppgradering till VW >2015, Level 1

Plug N Play

Passar min bil
7729 kr
Ljuduppgradering till ID.BUZZ Cargo (2-sitsig)

Plug N Play

Passar min bil
11490 kr
Ljuduppgradering till Audi e-tron, Level 2

Plug N Play

Passar min bil
12390 kr
Ljuduppgradering till Skoda Enyaq 2020>

Plug N Play

Passar min bil
9998 kr
(5)
Ljuduppgradering till ID.BUZZ Cargo (3-sitsig)

Plug N Play

Passar min bil
11490 kr
Ljuduppgradering till VW >2015, Level 3

Black Friday-deals

Passar min bil
6
15413 kr 16413 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..9  Nästa»

Match

Premium-ljudpaket, på riktigt

För sanna musikentusiaster erbjuder standardljudsystem från biltillverkare inte ljudkvaliteten som förväntas från ett äkta hi-fi-system. Till och med uppgraderingspaketen som erbjuds från fabrik tillfredsställer sällan ambitiösa och kräsna musikälskare. Detta ger intrycket att musikalisk njutning i ett fordon bara kan uppnås med stora ingrepp och komplicerad inkoppling.

Men installationen av ett kompromisslöst ljudsystem är tyvärr svårare än någonsin i moderna fordon utan rätt verktyg. Inte alla är villiga att göra stora förändringar i bilen - i fallet med leasingbilar är detta till och med strängt förbjudet i de flesta fall.

MATCH-produkter från Audiotec Fischer är särskilt utvecklade som en lösning på alla dessa problem. Match ger äkta hi-fi-ljud i din bil så enkelt som möjligt, utan att påverka charmen hos det originala. Utmärkt ljud tack vare den senaste DSP-tekniken i kombination med ett smart plug & play-koncept för enkel installation - det är Match. Installationsproblemen minimeras tack vare fordonspecifika adaptrar. Systemet kan tas bort lika enkelt utan några spår - perfekt när du måste återlämna din leasingbil eller om du vill sälja din bil vid senare tillfälle.


1. Anslutning mot stereon

Börja med att ansluta Match Plug & Play-kablaget till stereon. Ingen modifikation av originalkablarna krävs.

2. Anslut Match-förstärkaren

Match-förstärkaren ansluts enkelt mot originalsystemet i bilen med Plug & Play-kablaget.

3. Anslut en baslåda

En baslåda kan även anslutas till förstärkaren med Match subwoofer-kablaget.Match PP - Välgenomtänkt Plug & Play

Med Match:s PP-serie utnyttjas idén om äkta plug & play till det yttersta. Din bils originalsystem förblir oförändrat och plug & play-komponenterna kombineras med fabriksradion och originalhögtalarna. Tack vare den innovativa DSP-tekniken och den extra förstärkarkraften är det möjligt att få det bästa ut av originalutrustningen.

En kompletterande Match-subwoofer förbättrar dramatiskt basresponsen och avlastar de övriga högtalarna från den lägsta frekvensområdet.

Match Upgrade - Uppgraderingen för maximal expansion

Om du vill uppgradera högtalarna utöver förstärkaren är Match Upgrade-serien den perfekta lösningen. Den enorma kraften och höga antalet DSP-kanaler möjliggör en mängd olika konfigurationer - utmärkt i kombination med bilspecifika högtalare från Match.

Det finns även en modellspecifik lösning för BMW som är särskilt enkel att installera. Det krävs inte ens någon kabeldragning, lösningen ersätter helt enkelt bilens originalmonterade förstärkare.

Match Micro - Hög effekt i miniatyrformat

Micro-serien står för enastående prestanda i kombination med extremt kompakta yttermått. Förstärkarna är knappast större än en telefon och levererar trots det otrolig uteffekt och har enastående DSP-funktionalitet. Micro-serien är en perfekt problemlösare när det uppstår svårigheter med installationsplats.Match Baslådor och baselement

Som komplement till alla Match-förstärkare finns ett utbud av kompakta baslådor i de vanligaste låddesignerna, samt lösa element för den som vill bygga en egen lösning. Dessa ansluts till förstärkaren med hjälp av en enda plug & play-kabel som medföljer och kan smidigt placeras i bagaget.

Särskilt för BMW och Mercedes-Benz finns skräddarsydda baselement för montering under sätet eller bakom torpedväggen - de kan enkelt bytas ut mot originalhögtalarna för en simpel och effektfull uppgradering.Match Högtalare

Match-högtalarna har utvecklats särskilt för Upgrade-serien. De utmärks av det faktum att de är utrustade med bilmodellspecifika korgar och terminaler. Här fortsätter plug & play-konceptet konsekvent även med dessa högtalarkomponenter.Match Adapterkablage och kabelstammar

För vissa fordon är det nödvändigt att använda en adapterkabel så att den passar till MATCH-kabelhärvan. I Audiotec Fischers 'Upgrade Finder' kan du kontrollera om ditt fordon behöver en motsvarande adapterkabel eller om standardkablaget kan användas.Match Tillbehör

Match-förstärkarna kan utökas med olika gränssnittsmoduler. Till exempel erbjuder Audiotec Fischer moduler som möjliggör direkt uppspelning av musik till förstärkaren via USB eller Bluetooth, vilket helt kringgår bilstereon.

Logga in