Match

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..6  Nästa »

Match

MATCH - Premiumljud med smart plug & play

Uppgradera fabriksljudet och få premiumljud i din bil!

Riktiga musikentusiaster förväntar sig en ljudkvalitet i bilen som motsvarar ett äkta Hi-Fi-system. Även om bilen har ett fabriksuppgraderingspaket så blir resultatet ändå inte helt bra. Moderna bilar är inte alltid helt enkla att bygga om ljudet i. Utöver komplexiteten kanske du inte vill göra stora förändringar i din nya bil och leasar du bilen är det ofta inte ens tillåtet. Det är här MATCH kommer in i bilden. 

MATCH produkter från Audiotec Fischer är särskilt utvecklade för att lösa dessa problem. MATCH ger äkta hi-fi-ljud in i din bil så enkelt som möjligt, utan att förändra charmen med "originalet".

Billjud anpassat för moderna bilar

Du får ett enastående ljud tack vare den senaste DSP-tekniken som anpassar ljudet efter din bilmodell kombinerat med ett smart plug & play-koncept för en enkel installation. Installationen är enkel tack vare bilspecifika adapterkablar och din ljudanläggning kan lika enkelt tas bort utan att lämna några spår. Perfekt när du ska lämna tillbaka ditt leasingfordon eller om du vill sälja din bil vid ett senare tillfälle!

Logga in