Bilstereo, Hemmabio, Hifi. Brett sortiment till rätt priser - BRL.se
Succén är tillbaka.Sedan några år tillbaka har Black Friday varit en återkommande kampanj i slutet på november hos oss och snart är det dags igen! Vi kan lova er en sak – det kommer bli den största Black Friday någonsin hos BRL!Massvis med produkter från våra populära kategorier s... Läs mer »
Medierna rapporterar om snökaos återigen. Det är dags att rulla ut vinterbilarna och förbereda sig för lite inspirerande vinterkörning.Vi tog ett snack med BRL Örebro-montören Jesper som själv har rullat ut sin vinterbil, en röd Volvo 740.Han delar med sig av sina 9 bästa tips för ... Läs mer »
I slutet av oktober slog BRL Örebro upp portarna till sina nya demomiljöer i butiken. Två stycken specialbyggda rum anpassade både för hifi och hemmabio har byggts från grunden och låter besökarna i butiken få höra det senaste och bland de bästa marknaden har att erbjuda.Vi besöker buti... Läs mer »
En av våra montörer i Örebro, Jesper Lingmar visar steg för steg hur man byter högtalare i bildörren. Filmen är den första i en serie av flera tips och tricks-filmer som vi kommer att dela med oss utav. Vi hoppas att ni ska känna er lite säkrare inför bytet av dörrhögtalare efter a... Läs mer »
Abu Dhabi, England och Estland är bara några av de länder där Europas största driftingserie Drift Allstars stannar till. Nu till helgen är det dags för Lettland och den vackra staden Riga att hålla ett av årets största events. Vår svenska driftingstjärna David Skogsby som kör f... Läs mer »
ARTIKEL 1-5 AV 39.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla