Spotify Technology S.A. grundades den 23:e april 2006 av Daniel Ek och Martin Lorentzon. Den 7:e oktober två år senare lanserade man sin streamingtjänst som blivit så otroligt populär, och då pratar vi inte bara här i Sverige utan världen runt. Spotify ger dig snabbt åtkomst till miljoner och mil... Läs mer »
Det råder inga tvivel om att vi gärna undviker trassliga kablar i dagens moderna samhälle. Med trådlös streaming öppnas nya möjligheter, både när vi befinner oss i hemmet eller springer ute i motionsspåret. Bluetooth och Wifi har en gemensam nämnare och det är att de båda till... Läs mer »
Att konkurrensen på marknaden är stenhård idag råder det inga tvivel om, där tillverkarna strävar efter att kunna erbjuda de senaste funktionerna i sina bioförstärkare, samtidigt som priset ska vara attraktivt och man gärna ska öka antalet slutstegskanaler för Dolby Atmos. Tyvärr &au... Läs mer »
Vid flertalet tidigare tillfällen har ni i bloggen fått bekanta er med Enduro-föraren Mikael Persson. Samarbetet mellan BRL och Mikaels gäller främst för mörkerkörning där han valt att använda sig av våra grymma LED-lampor från NIZLED. Tidigare i våras fick Mikael möjlighet at... Läs mer »
Marknaden har det senaste decenniet exploderat i mängder av produkter med trådlöst ljud. Med mobilen eller surfplattan nära till hands förlitar vi oss idag till att vara konstant uppkopplade, både i hemmet eller ute. Idag har vi tillgång till otroligt snabba och pålitliga internetanslutningar, och detta &#... Läs mer »
ARTIKEL 1-5 AV 64.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla