Bilstereo, Hemmabio, Hifi. Brett sortiment till rätt priser - BRL.se
Att konkurrensen på marknaden är stenhård idag råder det inga tvivel om, där tillverkarna strävar efter att kunna erbjuda de senaste funktionerna i sina bioförstärkare, samtidigt som priset ska vara attraktivt och man gärna ska öka antalet slutstegskanaler för Dolby Atmos. Tyvärr &au... Läs mer »
Vid flertalet tidigare tillfällen har ni i bloggen fått bekanta er med Enduro-föraren Mikael Persson. Samarbetet mellan BRL och Mikaels gäller främst för mörkerkörning där han valt att använda sig av våra grymma LED-lampor från NIZLED. Tidigare i våras fick Mikael möjlighet at... Läs mer »
Marknaden har det senaste decenniet exploderat i mängder av produkter med trådlöst ljud. Med mobilen eller surfplattan nära till hands förlitar vi oss idag till att vara konstant uppkopplade, både i hemmet eller ute. Idag har vi tillgång till otroligt snabba och pålitliga internetanslutningar, och detta &#... Läs mer »
Mikael Persson, ni har säkert hört namnet förr. Karlskoga-sonen som redan vid ung ålder imponerade stort i endurospåret och som tagit klivet till att på riktigt slåss i den absoluta världstoppen, både på svensk mark och internationellt. BRL är med lampor och tillbehör från NIZ... Läs mer »
Har du återupptäckt kärleken till det ”svarta guldet”? Eller har du införskaffat dig din första skivspelare och vill utforska detta område mer? Kanske är du en erfaren vinyllyssnare vars hjärta klappar lite snabbare av ren nostalgi när du hör skivknastret? Du är inte ensam!Fö... Läs mer »
ARTIKEL 1-5 AV 62.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla