Bilstereo, Hemmabio, Hifi. Brett sortiment till rätt priser - BRL.se
Vi fyller nu äntligen på i GAS beryktade Competition-serie med mångsidiga tvåkanalssteg och vrålstarka monoblock. Allt för att få både hjärta och fönsterruta att slå! I och med avtäckningen av dem nya GAS Competition slutstegen i början på 2014 satte man ribban högt ... Läs mer »
Att System One tillverkar mycket välljudande och extremt prisvärda högtalare känner många till. Produkterna skäms inte för sig i sällskap med betydligt dyrare kombattanter, vilket beror på att flera mellanhänder är borta i ledet från fabrik till dig som konsument.Nu har man lanserat sin... Läs mer »
Dagens teknik går raskt framåt och den digitala ljudbehandlingen har öppnat portar till helt nya och högintressanta produkter.Förr anslöt man en analog signalkälla - exempelvis en skivspelare - till en stereoförstärkare, som i sin tur kopplades till ett par högtalare. Valet av högtalare l... Läs mer »
På fredag – under självaste påskhelgen - är det dags för årets i särklass häftigaste bilhändelse. Detta får du inte missa!Vi kommer givetvis vara på plats och kommer i vanlig ordning smälla av ett smattrande fyrverkeri med några extra intressanta specialare i form av spä... Läs mer »
Den analoga vinylskivan lever i allra högsta grad. Fler och fler återupptäcker sin gamla skivsamling på vinden och vill utforska det svarta guldet.Trots dagens digitala musikstreamingstjänster, med all dess bekvämlighet, blir skivspelaren alltmer populär. Idag är de bättre än någonsin, d... Läs mer »
ARTIKEL 1-5 AV 46.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla