Atlas Cables har på kort tid blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Det som särskiljer Atlas från många andra kabeltillverkare är att de inte t... Läs mer »
Spotify Technology S.A. grundades den 23:e april 2006 av Daniel Ek och Martin Lorentzon. Den 7:e oktober två år senare lanserade man sin streamingtjänst som blivit så otroligt populär, och då pratar vi inte bara här i Sverige utan världen runt. Spotify ger dig snabbt åtkomst till miljoner och mil... Läs mer »
Det råder inga tvivel om att vi gärna undviker trassliga kablar i dagens moderna samhälle. Med trådlös streaming öppnas nya möjligheter, både när vi befinner oss i hemmet eller springer ute i motionsspåret. Bluetooth och Wifi har en gemensam nämnare och det är att de båda till... Läs mer »
Att konkurrensen på marknaden är stenhård idag råder det inga tvivel om, där tillverkarna strävar efter att kunna erbjuda de senaste funktionerna i sina bioförstärkare, samtidigt som priset ska vara attraktivt och man gärna ska öka antalet slutstegskanaler för Dolby Atmos. Tyvärr &au... Läs mer »
Vid flertalet tidigare tillfällen har ni i bloggen fått bekanta er med Enduro-föraren Mikael Persson. Samarbetet mellan BRL och Mikaels gäller främst för mörkerkörning där han valt att använda sig av våra grymma LED-lampor från NIZLED. Tidigare i våras fick Mikael möjlighet at... Läs mer »
ARTIKEL 1-5 AV 65.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla