Bilstereo, Hemmabio, Hifi. Brett sortiment till rätt priser - BRL.se
Vi på BRL är glada med den ständigt ökande kundtillväxten vi har. I våra butiker och på vår hemsida visar vi ett stort och brett sortiment av utvalda produkter för både bilen och hemmet. Idag är det både enkelt, smidigt och snabbt att handla produkter – både på plats i b... Läs mer »
Den 9:e mars år 1904 föddes en pojke i Elkhart, Indiana som senare blev känd för sitt uttryck ”Bullshit” och en sann ikon inom Hifi.Paul Wilbur Klipsch fick tidigt ett stort intresse för teknik, mycket genom sin far som arbetade som instruktör av maskinteknik vid Purdue University i West Lafayette, India... Läs mer »
Snart är den svenska sommaren här med alla dess roliga och festliga aktiviteter utomhus. En dagstripp ner till stranden, grillning vid sjön ute i skogen eller dansande på festivalen. Vi samlas för att umgås och ha en kul stund tillsammans.Ta midsommaren som ett lysande exempel - en av de största och mest firade... Läs mer »
Vi fyller nu äntligen på i GAS beryktade Competition-serie med mångsidiga tvåkanalssteg och vrålstarka monoblock. Allt för att få både hjärta och fönsterruta att slå! I och med avtäckningen av dem nya GAS Competition slutstegen i början på 2014 satte man ribban högt ... Läs mer »
Att System One tillverkar mycket välljudande och extremt prisvärda högtalare känner många till. Produkterna skäms inte för sig i sällskap med betydligt dyrare kombattanter, vilket beror på att flera mellanhänder är borta i ledet från fabrik till dig som konsument.Nu har man lanserat sin... Läs mer »
ARTIKEL 1-5 AV 49.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla