Events

Blogg

Elmia 2018 - Är ni redo?



En av årets allra största höjdpunkter är runt hörnet och vi kan redan nu känna temperaturen stiga inför det event som år efter år lockar tiotusentals besökare både från alla tänkbara delar av Sverige, samt från delar av världen. Bilsport Performance & Custom Motor Show 2018, även känt som Elmia-mässan, är nu bara en vecka bort och vi kan knappt bärga oss! 

Custom Motor Show såg ljuset för första gången för hela 47 år sedan. Sedan dessa har påsken varit en högtid som av många firas i bilens tecken och den evigt växande Elmia-mässan i den vackra sjöstaden Jönköping är för många lika heligt som det klassiska påskbordet och oavsett om du gillar custom-byggen, sportbilar eller riktigt härligt billjud så är detta rätt ställe att vara på. Elmia-mässan är både extremt rolig, men likväl viktig. Under den intensiva påskhelgen har vi nämligen en helt unik chans att komma ut och träffa alla er kunder som vi kanske vanligtvis inte träffar. Detta ger utrymme för dialog om oss som företag, ni får ansikten på alla oss BRL:are och det är även ett ypperligt tillfälle att visa och berätta mer om alla våra grymma ljudprodukter. Självklart har vi precis som vanligt laddat upp med riktigt, riktigt tunga priser som garanterat kommer att tillfredställa både bilens ljudsystem och din plånbok! 







BRL finns som vanligt i B-hallen, monter B04:51, och precis som vanligt bjuder vi på en riktig show vad gäller priser, demobilar och riktigt coola produkter. Bland annat kommer ni kunna se Morgan Svennarps vrålheta Ferrari, Andreas Wadells bastunga Jetta, den 32" stora basen GAS COMP32XTREME och mycket mycket mer. På mässan representerar vi Pioneer, Alpine, JBL, JVC, GAS, Rockford, Hertz, Audison, Silent Coat, Connects2 och samtliga av dessa varumärken finns i vår monter! 


Pst! Du har väl inte missat att vi redan nu smygstartat Elmia-kampanjen här på webben och i våra fysiska butiker? Klicka på bannern nedan för att komma till kampanjen! 




Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: WAEP7K (motverkar spam)
Logga in