Events

Blogg
CarMediaWorld 2023 - Europas största billjudsmässa

CarMediaWorld 2023 - Europas största billjudsmässa

Bilbranschen är i ständig rörelse och nya spännande trender och teknologier uppstår hela tiden. Ett spännande och återkommande evenemang som hjälper till att hålla oss uppdaterade är CarMediaWorld som äger rum den 21-22 april 2023 i Salzburg. Evenemanget är utformat för att inspirera både entusiaster och proffs!
När du vandrar från monter till monter kan du utforska ett brett sortiment av ljud- och underhållningslösningar till moderna såväl som klassiska bilar, högupplöst billjud, smidiga streaminglösningar och mycket mer från ett stort antal företag! Bland dem som ställer ut och visar upp det allra senaste hittar du Audiotec Fischer (med Brax, Helix och Match), Rockford Fosgate, DLS och GAS.

Följ vår resa till Salzburg på sociala medier!

BRL kommer givetvis vara med på mässan - då som besökare! Så se till att följa oss på sociala medier, där du kommer kunna följa när vi vandrar runt och testar det allra senaste.

Riktigt coola tävlingsbyggen

Att vara en av Europas viktigaste mässor räcker givetvis inte till. Tävlingsorganisationen EMMA (European Mobile Media Association) är på plats! Över 170 ljudmästare från flera EMMA-nationer samlas för en stor tävling, där Europas bästa ljudbyggen bjuds in till en stor final. Alla EMMA-mästare från förra säsongen kommer att tävla den 20-22 april och evenemanget förväntas ha rekordstort internationellt deltagande.

Två av årets tävlande

På bilden (som är tagen från 2021 års tävling) ovanför ser du två ljudbyggen som ska vara med och tävla i år: Daniel Hedbergs imponerande Mini och Fredrik “Wempa” Winnbergs som i år tar med sig en cool Signature-Audi. Båda bilarna har imponerat på årets Elmia med sin genomtänkta design, avancerade teknik och högkvalitativa ljud. I bilarna hittar du bland annat de grymma DLS Signature-slutstegen!

Vi håller tummar och tår för dessa två bilar som helt garanterat kommer imponera på såväl domare som besökare! Så om du är lika nördig som vi är när det kommer till billjud, så följ vår resa på i våra sociala medier nu till helgen.

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: sZL4Dj (motverkar spam)
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.