Events

Blogg
Nyinvigning - välkommen till BRL Norrköping!

Nyinvigning - välkommen till BRL Norrköping!

Fredagen 25:e februari förvandlas Bra Ljud i Bil till BRL Norrköping! BRL Norrköping blir då den nionde BRL-butiken i Sverige, där varje butik delar målet att erbjuda sina kunder en stor ljudupplevelse för varje spenderad krona.

Varenda liten kvadratmeter har bearbetats för att skapa nya spännande demomiljöer för billjud. Ett roligt tillägg är att det numera även går att hitta hemmabio och Hi-Fi i sortimentet - inom olika prisklasser. Att provlyssna innan ett köp är viktigt, så du kan provlyssna ljudet innan du handlar. I samband med butiken hittar du givetvis även monteringsverkstad där du kan få hjälp med montering av ljudanläggningar och LED-ramper på bilar, båtar och husbilar.

I och med öppningen kickar vi självklart igång en riktigt vass butiksfestkampanj med låga priser på allt från billjud till multiroom-högtalare som avslutas den 3:e mars.

Missa inte butiksfesten den 25-26:e februari!

Du är inbjuden till vår öppningsfest som pågår på fredagen den 25:e februari mellan 12.00-20.00, samt lördagen den 26:e februari mellan 11.00-15.00. Det kommer att bjudas på tårta! Så tveka inte, kom förbi när du kan och prata billjud, hemmaljud, montering eller inspiration till nästa ljudbygge.

Hur hittar jag till BRL i Norrköping?

Adressen är Maskingatan 12. Mer information om BRL Norrköping och kontaktuppgifter hittar du under BRL Norrköping

Kommentarer

2 Kommentarer
#1
Fredrik
Har ni sparat alla bilder och videos som Bra ljud i bil har ?
Den 01 mars 2022
#1
Patrik @ BRL.se
@Fredrik: Hej, Fredrik! De klipp och bilder som Bra Ljud i Bil har går bland annat att skåda på deras sociala medier, som numera heter BRL Norrköping.
Den 02 mars 2022
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: CdNpaB (motverkar spam)
Logga in