Events

Blogg
Ses vi på årets Vallåkra?

Ses vi på årets Vallåkra?

Nedräkningen har börjat - den här helgen går årets Vallåkraträff av stapeln! Det årliga evenemanget firar 40 år i år - hur galet är inte det? Nästan varje år sedan 1982 har bilfantastater samlats på Enoch Thulins flygfält utanför Vallåkra, mellan Landskrona och Helsingborg. Vi kan lova att du kommer se riktigt feta bilar, en hel del bränt gummi och ta del av riktigt bra ljud. Likt tidigare år kommer bland annat årets häftigaste bygge koras! En riktig folkfest för alla oss som älskar modifierade bilar.

I år hittar du givetvis även BRL på plats! Vi kommer finnas att på plats med en stor monter. Vi kommer givetvis ha några av våra ambassadörer på plats, bland annat kommer du kunna uppleva Fredrik Wennberg (@wempa på Instagram) senaste tävlingsbygge i vår monter - vad sägs om lite skön SQ med välspelande DLS-ljud?


På plats kommer du även kunna ta del av Morgans (@eplamojje) häftiga Camaro Cab, Tobias Fasth (@fasthperformance) SPL-monster som är fullkomligen fullproppad med högtalare från GAS. Sist, men inte minst, kommer även Rebecca Fritshagens (@rebeccafritshagen) omtalade, prisbelönade och vrålsnygga Polo följa med till årets Vallåkra. Den bilen är fylld till bredden med ljud från Bass Habit. Ett måste att både se och höra!

Förutom unika erbjudanden som är exklusiva för årets träff plockar vi med oss vår allra senaste demoutrustning. Du kommer under dagarna kunna lyssna på och jämföra olika baslådor och raggarplankor.

I våra butiker och på nätet kommer vi givetvis fira 40 grymma år av Vallåkra. Fram till den 23:e augusti hittar du en kampanj fylld med tunga erbjudanden. Du hittar vår Vallåkrakampanj här. Erbjudanden gäller så långt lagret räcker!

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 96QSPn (motverkar spam)
Logga in