Events

Blogg
Äntligen – Nu öppnar BRL en butik i Stockholm!

Äntligen – Nu öppnar BRL en butik i Stockholm!

Som vi längtat! Fredagen den 18:e november, klockan 12.00, öppnar vi dörrarna till vår helt nya butik i Stockholm. Den nya butiken kommer vara sprängfylld med bil- och hemmaljud, från midbasar till golvhögtalare och allt däremellan. Mycket tid har lagts på att skapa välutrustade demomiljöer för billjud, hemmabio och Hi-Fi inom olika prisklasser så du kan provlyssna ljudet innan du handlar.
I samband med butiken vi har en rejäl monteringsverkstad där du kan få hjälp med montering av ljudanläggningar och LED-ramper på bilar, båtar och husbilar.

Missa inte öppningsfesten 18-19 november!

Du är inbjuden till vår öppningsfest som pågår på fredagen den 18:e november mellan 12.00-20.00, samt lördagen 19:e november mellan 11.00-16.00.

Fredagen den 18:e november klockan 12:00 öppnar vi upp dörrarna till våra nya BRL-butik i Kungens Kurva. Det kommer vara en dag full av tårta, goodiebags och fantastiska erbjudanden som enbart finns i butiken i begränsat antal. På fredag kommer vi även ha besök av vår BRL-ambassadör Rebecca Fritzhagen och den grymma Polon som är fylld till bredden med ljud från Bass Habit!

Bland annat har vi 50 st. av den grymma bilstereon GAS GMA152BTR som vi kommer erbjuda för endast 1 krona! Så kom ihåg att vara ute i god tid för att ta del av dessa vansinnigt bra öppningserbjudanden. Max 1 produkt av öppningserbjudanden per kund gäller då vi önskar att så många som möjligt får chansen att göra ett riktigt fynd!

Erbjudanden du kommer kunna ta del av under öppningsfestens två dagar
GAS BEAT XF52 för 1:- (totalt 50 stycken finns tillgängliga)
GAS GMA152BTR för 1:- (totalt 50 stycken finns tillgängliga)
JBL FLIP 5 i svart för 498:- (totalt 20 stycken finns tillgängliga)
System One W120 i svart för 998:- (totalt 10 stycken finns tillgängliga)

Ta del av vår Facebook-sida & event med uppdateringar och erbjudanden: www.facebook.com/brlkungenskurva/events

Hur hittar jag till BRL i Stockholm?

Butiken i Stockholm ligger i handelsområdet Kungens Kurva/Smista. Adressen är Jägerhorns väg 9. Mer information om BRL Stockholm, kontaktuppgifter och karta hittar du under BRL Kungens Kurva

Vill du ha en försmak på hur en butiksöppning kan se ut? Fredagen den 22:a oktober 2021 öppnade vi en helt ny butik i Västerås! Uppslutningen var över all förväntan med en galet lång kö med entuastiska ljudnördar. De första i kön kom över 4 timmar innan vi öppnade dörrarna!Psst! Vill du ha en försmak på hur butiken ser ut?


Kommentarer

3 Kommentarer
#1
Pierre Öst
Nice!! Äntligen får stockholm lite kvalite!
Den 15 november kl. 21:06
#2
Turan
Skönt att ni är tillbaka.. var en sorgens dag när ni stängde eran gamla butik i grannbyggnaden för x antal år sen.
Den 15 november kl. 21:57
#2
Ronnie
@Turan: Ahh då minns jag rätt att det fanns en innan för 5-10år sedan i kurvan :)
Den 18 november kl. 16:03
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: cpu4B8 (motverkar spam)
Logga in