Events

Blogg
Elmia 2021 - vi saknar dig ❤

Elmia 2021 - vi saknar dig ❤

Det blir inget Bilsport Performance & Custom Motor Show (Elmia) under 2021, så i avsaknad av ett event som vi verkligen älskar, började vi leta runt i våra gamla bild- och videobibliotek för att hitta några riktiga pärlor för att höja humöret - allt från gamla mässbilder till klipp på byggen! Du kan se dessa lite längre ner.

Elmia är alltid en årlig höjdpunkt för oss; då vi får träffa er, våra kunder, samt alla bil- och ljudentusiaster som kommit långväga för att besöka mässan! Vi har varit på plats för att visa vår galna ljudbyggen, erbjudit möjligheten att fynda ljud direkt på mässgolvet, men allra viktigast: vi har fått prata med andra människor som också älskar ljud.

Vi ser fram emot att få träffa er på mässgolvet inom kort igen, med förhoppningar om ett Elmia under 2022. Fram till slutet av den 6:e april firar vi Elmia med en klassisk Elmia-kampanj, ta en titt - och fynda lite nytt ljud nu när vår och sommar är runt hörnet!

Videoklipp från tidigare år

Lite bilder som vi tagit över årenDB-mätning utanför mässhallen 2011. Otroligt uppskattat!2014 bjöd BRL på fest!GAS Vito-bilen har alltid varit extremt populär. Så här såg den ut 2017, hur kommer den se ut nästa Elmia? Det får vi se!BRL Borlänge tog 2019 med den fantastiska Jettan!2019 års upplaga av Elmia var även första gången den uppdaterade GAS Viton visades upp för allmänheten. 32" subwoofer, närmare 20 000W (RMS) - ett helt sinnessjukt ljudbygge, som skakar en till grunden och som det ofta var kö för att få uppleva.BRL-montern på Elmia är ofta väldigt stor, just för att vi ska ha möjligheten att visa upp coola ljud- och bilbyggen. Den gröna epan var otroligt häftig, är det någon mer som minns den?På tal om BRL-montern, så här såg den ut 2011! Den har blivit större och mer galen för varje år som gått.

Skrivet av: Patrik A (personen som alltid blundar på bild)

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: XD8rA7 (motverkar spam)
Logga in