Events

Blogg
Äntligen – Nu öppnar BRL en butik i Västerås!

Äntligen – Nu öppnar BRL en butik i Västerås!

Som vi längtat! Fredagen den 22:a oktober, klockan 12.00, öppnar vi dörrarna till vår helt nya butik i Västerås. Den nya butiken kommer vara sprängfylld med bil- och hemmaljud, från midbasar till golvhögtalare och allt däremellan.

Mycket tid har lagts på att skapa välutrustade demomiljöer för billjud, hemmabio och Hi-Fi inom olika prisklasser så du kan provlyssna ljudet innan du handlar. I samband med butiken vi har en rejäl monteringsverkstad där du kan få hjälp med montering av ljudanläggningar och LED-ramper på bilar, båtar och husbilar.

I och med öppningen kickar vi självklart igång en riktigt vass butiksfestkampanj med låga priser på allt från billjud till multiroom-högtalare som avslutas den 2:a november.

Missa inte Öppningsfesten 22-23 oktober!

Du är inbjuden till vår öppningsfest som pågår på fredagen den 22:a oktober mellan 12.00-20.00, samt lördagen 23:e oktober mellan 10.00-15.00.

Fredagen den 22 oktober klockan 12:00 öppnar vi upp dörrarna till våra nya BRL-butik i Västerås. Det kommer vara en dag full av häftiga demobilar, tårta, goodiebags och fantastiska erbjudanden som enbart finns i butiken i begränsat antal.

Bland annat har vi 50 st. av den grymma bilstereon GAS GMA151BT som vi kommer erbjuda för endast 1 krona samt 10 st. av den aktiva 12” subwoofer System One W120 för endast 199 kr. Så kom ihåg att vara ute i god tid för att ta del av dessa vansinnigt bra öppningserbjudanden. Max 1 produkt av öppningserbjudanden per kund gäller då vi önskar att så många som möjligt får chansen att göra ett riktigt fynd!

Ta del av vår Facebook-sida & event med uppdateringar och erbjudanden: www.facebook.com/brlvasteras/events

Hur hittar jag till BRL i Västerås?

Butiken i Västerås ligger i handelsområdet Erikslund i Västerås. Adressen är Krankroksgatan 4C och vi ligger i samma hus som Commersen. Mer information om BRL Västerås, kontaktuppgifter och karta hittar du under BRL Västerås

Psst! Vill du ha en försmak på hur butiken ser ut? Skrivet av: Patrik A & Andreas F

Kommentarer

1 Kommentar
#1
Sven Eric Iggström
Välkommen till Västerås
Den 21 oktober kl. 13:25
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 4cpGVx (motverkar spam)
Logga in