GAS GM150BT & GAS Silver-högtalare | GAS | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

GAS GM150BT & GAS Silver-högtalare

GAS bilstereopaket som få i prisklassen kommer i närheten av!
Artikelnr.
SETGM150SILVER
GAS
GAS GM150BT & GAS Silver-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETGM150SILVER)
GAS GM150BT & GAS Silver-högtalare
Kampanj
2986 kr / 1690 kr
Du sparar 1296 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Bilstereopaket där vi kombinerar GAS Silverserie med GAS GM150BT som är multimediamaskinen med Bluetoothfunktion för musik, streaming och säkra handsfree-samtal.

GAS GM150BT
är multimedia maskinen där du får du möjlighet att lyssna på musik från många olika källor som Bluetooth, USB, AUX och SD-kort. Bluetooth funktion för musik streaming och handsfree telefonsamtal vilket gör att du kan både lyssna och snacka säkert. Telefonsamtalen sköter du det enkelt via bluetooth funktionen och den inbyggda mikrofonen.

Till höger på frontpanelen finns USB och AUX ingångarna för att du enkelt ska kunna koppla in dina olika musikkällor. När du vill bygga ut ljudsystemet finns ett par lågnivåutgångar på 2Volt till separat slutsteg. Med den medföljande fjärrkontrollen styr du maskinen enkelt även från baksätet.


GAS Silver framhögtalare
GAS efterlängtade Silver-serie bjuder på ett fylligt och detaljrikt ljud som få i prisklassen kommer i närheten av.En konstruktion med väl utvalda och välbeprövade material ger en balanserad och trevlig ljudåtergivning. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar. Välj själv vilken storlek på koaxialhögtalaren du vill ha.

GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 4", 5.25" eller 6.5" som bakhögtalare.

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
GAS

Du har nyligen tittat på

GAS GM150BT & GAS Silver-högtalare
-43%
GAS bilstereopaket som få i prisklassen kommer i närheten av!
2986 kr
1690 kr

Liknande produkter

GAS GM150BT & Hertz DCX-högtalare
-18%
Ett bilstereopaket som kombinerar GAS GM150BT med Hertz DCX serie, vilket kommer ta din billjudsup...
2070 kr
1690 kr
GAS GM150BT & Rockford Fosgate Punch-högtalare
-33%
Bilstereon från GAS med bluetooth och schyssta högtalare från Rockford Punch som...
3286 kr
2190 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Valueline 3,5-3,5 Kabel 1,0M
3.5mm kabel för anslutning av mp3-spelare eller smartphones direkt in i stereo, först&au...
99 kr
QED Profile J2J 3,5mm 1m
-10%
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
195 kr
176 kr