Tvätt & Rengöring

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    BVE Chemical Guys Meguiar's
Finns i lager
    Nej Ja
BVE Grön 2.0
Passar min bil
fr. 95 kr
(5)
BVE Kallavfettning
Passar min bil
fr. 98 kr
Meguiars Gold Class Car Wash 1,89 L
Passar min bil
10
296 kr 329 kr
Meguiar's Ultimate Snow Foam
Passar min bil
34
229 kr 349 kr
BVE Interiör
Passar min bil
98 kr
Power Eliminate, fälgrengöring
Passar min bil
20
175 kr 219 kr
Meguiars QUIK CLAY Kit
Passar min bil
459 kr
Chemical Guys Mr Pink bilschampo, 473 ml
Passar min bil
40
119 kr 198 kr
Meguiars ULTIMATE WASH & WAX 1,42L
Passar min bil
21
259 kr 329 kr
(5)
Meguiars Wash Plus+
Passar min bil
8
229 kr 249 kr
Visa fler...
1  2  3 Nästa »

Tvätt & Rengöring

Känslan av en nytvättad bil är svårslagen! Här hittar du produkterna för ett skinande resultat!

För att tvätta bilen på ett enkelt men effektivt sätt så kommer här en kort vägledning om hur du skall göra för att få bästa möjliga resultat!

Avfettning: För att minimera risken för tvättrepor och för att få en så ren bil som möjligt rekommenderar vi att du använder dig av en avfettning för att lösa upp hårt sittande smuts innan du schamponerar bilen. De vanligaste är alkalisk & kallavfettning.
Den alkaliska avfettningen används för att lösa upp "vanlig" smuts såsom insekter, damm & trafikfilm. Kallavfettning används istället för att att lösa upp tex olja, fett & tjära/asfalt. Även fälgarna bör göras rent, till detta använder du en fälgrengöring som är anpassad för grov smuts samt bromsdamm.

Schamponering: För att få sin bil ren måste man få bort den så kallade "trafikfilmen", gör du inte detta riskerar du att få en grå hinna över bilen när den torkat. Använd ett schampoo med vax i för att få bilen lättvättad samt ge bilen ett skydd samt en härlig glans & lyster.
Använd alltid en ren svamp/tvätthandkse när du tvättar din bil för att minimera skador på lacken och svampa alltid uppifrån och ned!
När du schamponerat och spolat av bilen bör du alltid torka bilen samt dörrgångar med en duk anpassad för ändamålet, detta för att slippa eventuella kalkfläckar samt fula ringningar som torkar in och drar ned helhetsintrycket!

Rengöring: Har du tänkt att polera eller vaxa din bil för att få ett ännu bättre resultat som kommer fånga många blickar så är det alltid rekommenderat att lera din bil. Detta innebär att du har en lerbit som du gnider över lacken för att bli av med eventuell flygrost, kåda & nedfall. När du gjort detta bör du ha en slät och len lack utan fastsittande smuts.

Logga in