JVC KD-R992BT & GAS ALPHA Kitsystem | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KD-R992BT & GAS ALPHA Kitsystem

Grymt paket med en JVC-stereo och GAS Alpha kitsystem och koaxialhögtalare från Alpha-serien. Med funktioner som Bluetooth med 2-enheter uppkopplade samtidigt, AUX, USB, 3par lågnivåutgångar.
Artikelnr.
SETKDR992ALPHAK
JVC
JVC KD-R992BT & GAS ALPHA Kitsystem i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se (SETKDR992ALPHAK)
JVC KD-R992BT & GAS ALPHA Kitsystem
Kampanj
3486 kr / 1998 kr
Du sparar 1488 kr
space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

GAS ALPHA 6,5" Koaxialhögtalare är tillfälligt slut och ersätts med GAS SILVER 6,5" SLIM! 

I kombination med denna JVC maskin med allt från Bluetooth till 3 par lågnivåutgångar med GAS Alpha kitsystem och Koaxialhögtalare som du själv får välja 2 par och valfri storlek så gör detta paket till ett grymt musikpaket till din bil!


JVC KD-R992BT 
erbjuder allt och lite därtill. Anslut via Bluetooth för upp till två enheter samtidigt, trådbundet via AUX/USB och styr stereon från en app i din telefon. Stort stöd för högupplösta filformat och möjligheter att bygga ut ljudsystemet i din bil via 3par lågnivå med utnivå på 4 volt gör detta till ett grymt alternativ till din bil! 

 • AUX/USB
 • Bluetooth - anslut två enheter samtidigt! 
 • 4x50W MOSFET
 • 3par lågnivå (4V)
 • Stöd för WAV/FLAC
 • JVC Remote Control App
 • Stöd för Spotify

Möjligheterna med KD-R992BT är nästintill oändliga. Välj själv hur du helst ansluter din smarta enhet - trådbundet via USB/AUX eller trådlöst via Bluetooth. Två enheter kan ansluta samtidigt via Bluetooth vilket delar upplevelsen där den ena kan sköta musiken och den andra ta emot samtal. 

Via USB eller Bluetooth kan den med Spotify Premium även kontrollera uppspelningen via tjänsten direkt på enheten. Inkluderandet av stöd för filformaten WAV och FLAC (upp till 96kHz/24bit) är även det en prominent funktion och för den som verkligen vill uppleva hög kvalitet går det givetvis att spela upp favorit CD-skivorna. 


GAS Alpha kitsystem
Populära kitsystem med bra kvalitet. Tight midbas kombinerat med den detaljrika diskanten skapar en bra ljudbild både för musik och tal. Kittet har en grund konstruktion som medför att det är lättmonterat i de flesta bilarna. 

5.25" - 50W RMS/100W Max, känslighet 88dB
6.5" -  60W RMS/100W Max, Känslighet 90dB


GAS Alpha-Koaxialer 
GAS Alpha koaxialerna har aldrig varit bättre. Flertalet uppgraderingar har gjorts på den redan omtalade serien. Membranet har t.ex. justerats ytterligare för att ännu smidigare och balanserat återge musiken som det var tänkt när den spelades in. Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KD-R992BT & GAS ALPHA Kitsystem
-43%
Grymt paket med en JVC-stereo och GAS Alpha kitsystem och koaxialhögtalare från Alpha-s...
3486 kr
1998 kr

Liknande produkter

JVC KW-M24BT & AUDISON APK KITSYSTEM
-27%
I detta fantastiska paket kombinerar vi Audisons APK kitsystem med koaxialhögtalarna APX med ...
6170 kr
4498 kr
JVC KW-M24BT & GAS Alpha Kitsystem
-25%
Bilstereopaket med dubbeldin från JVC samt kitsystem + koaxialhögtalare från...
4686 kr
3498 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Mobilhållare iPhone 6/6s & 7
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll!
348 kr