Baspaket med JBL CSX-1400BP & JBL Stage A3001 | | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Baspaket

Baspaket med JBL CSX-1400BP & JBL Stage A3001

Grymt baspaket med det legendariska JBL-ljudet!
Artikelnr.
SETCSXSTAGEPKT1
JBL
Baspaket med JBL CSX-1400BP & JBL Stage A3001 i gruppen Billjud / Paketlösningar / Baspaket hos BRL.se (SETCSXSTAGEPKT1)
Baspaket med JBL CSX-1400BP & JBL Stage A3001
Kampanj
3080 kr / 1498 kr
Du sparar 1582 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Detta paket från JBL ser till att du får ett ordentligt basljud till ett extremt bra pris! JBL är kända för sina kvalitetsprodukter och dessa är inget undantag.

JBL CSX-1400BP är en extremt snygg bandpass-subwoofer som ger dig det bästa från två världar. JBL har nämligen lyckats kombinera det rena ljudet man får från slutna baslådor, samtidigt som den levererar det extra partydunket man får från basreflex.

 • Djärv, nytänkande design
 • 12 tum elementet med polypropylen-membran
 • Frekvensomfång: 45-130Hz
 • Det bästa ljudet från två världar

Förutom dess exakta basåtergivning och extraordinära kraft, har den ett enastående djärvt utseende. Den coola lådan har ett fönster i plexiglas, format som JBL-utropstecknet. Innanför glaset sitter lysdioder som lyser med orange färg, vilket syns genom fönstret och ger en cool visuell effekt. Detta gör CSX-1400BP minst lika tilltalande för ögonen som för öronen.


JBL Stage A3001 är seriens monoblock med en effekt på 1x300W i 2ohm! Med en liten och kompakt konstruktion kommer du kunna göra en bra och diskret installation. Steget har bra och enkla inställningsmöjligheter och har ingångar för både högnivå och lågnivå. Perfekta steget för dig som vill ha en diskret installation i trånga utrymmen med bra effekt! 

 • Litet och kompakt monoblock
 • 600W max
 • Hög och lågnivåingång
 • Bra och enkla inställningar

JBL STAGE-seriens slutsteg
Stage-slutsteg finns i olika varianter, som är utvecklade att ge rätt ström och rätt antal kanaler för till just ditt ändamål. I mer än fyra årtionden har JBL gjort ljudupplevelsen mycket mer tillfredsställande för billjudentusiasten. Med ett brett utbud av högtalare, förstärkare och subwoofers, kan du köra med enkelhet och kvalitet! Dessa kompakta förstärkare är utrustade med alla viktiga ingångar och användarinställningar, inklusive en bas EQ samt LPF och HPF delningsfilter  för att kunna skräddarsy ljudet som passar olika bilars egenskaper. STAGE-förstärkare är enkla att installera och otroligt pålitliga - och när de slås på, kommer de att göra så att du ej vill stänga av!

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

GAS PP4 Kabelkit 20mm²
GAS PP4 är ett komplett kabelpaket för inkoppling av slutsteg.
898 kr
Silent Coat Vibrodamping 2mm (BULK) 4,0kvm
-70%
Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högt...
1998 kr
598 kr

Butikslager

Om varumärket

Få tillverkare är lika synonyma med portabelt ljud som amerikanska JBL. Vattentåliga, Bluetooth-försedda högtalare utgör en stor del av tillverkarens sortiment, men i katalogen vi hittar också hörlurar, billjudsprodukter och mycket mer!
JBL

Du har nyligen tittat på

Baspaket med JBL CSX-1400BP & JBL Stage A3001
-51%
Grymt baspaket med det legendariska JBL-ljudet!
3080 kr
1498 kr

Liknande produkter

GAS BEAT 110 & GAS BEAT 60.2
-29%
Baspaket med en 10" baslåda med tillhörande slutsteg från GAS BEAT-serien!
2096 kr
1498 kr
GAS BEAT112 & GAS PRO 80.2
-15%
Baspaket med 12" GAS BEAT-låda och medföljande GAS PRO 80.2 slutsteg!
2696 kr
2298 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS PP4 Kabelkit 20mm²
GAS PP4 är ett komplett kabelpaket för inkoppling av slutsteg.
898 kr
Silent Coat Vibrodamping 2mm (BULK) 4,0kvm
-70%
Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högt...
1998 kr
598 kr