Google Home

Filtrera Dölj filter
Filtrera

Google Home

Google Home är en serie röststyrda wifi-högtalare med en modern, lekfull design som förenklar vardagen.

Oavsett om du vill veta de senaste nyheterna, starta nästa avsnitt av din favoritpodcast, skapa en inköpslista eller är nyfiken på vilket årtal som The Beatles släppte sin första skiva. Fråga på - allt börjar med ett "Hej, Google" eller "Ok, Google"! Varje fråga, stor som liten, har Google Assistent ett svar på. 

Högtalarna är byggda för att vara navet i varje hem. Om du har planer på att skapa det smarta hemmet är Google Home lösningen! I Google Home-appen får du kontroll och översikt över dina smarta glödlampor, trådlösa uttag, robotdammsugare och smarta rullgardiner. 

Skapa grupper och få till multirumsljud med bara några knapptryck i Google Home-appen. Smidigt, enkelt och intutivt. Har du högtalare med Google Assistent i flera rum? Spela samma musik i varje rum eller enskild musik i spcifika rum. Möjligheten finns att be Google Assistent spela upp musik på befintlig Bluetooth-högtalare i hemmet. Google Home-högtalarna gör det enkelt att få till rätt musik och stämning i varje rum!

Underhållningen är även i fokus. Varför inte be Google Home-högtalare att sätta igång Bluetooth för att låta dina vänner styra musiken när det är dags för fest? Här finns även möjligheten En annan fantastisk att be Google Assistent starta nästa avsnitt från favoritserie om du har en TV med Chromecast.

Välkommen in i framtiden med Googles smarta högtalare!
Logga in