JVC KW-M745DBT & Rockford Fosgate Punch-Högtalare | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KW-M745DBT & Rockford Fosgate Punch-Högtalare

Riktigt bra stereopaket rejäl uppgradering i din bil! 2 par högtalare och en funktionrik & kraftig stereo! 
Artikelnr.
SETKWM745PUNCH
JVC
JVC KW-M745DBT & Rockford Fosgate Punch-Högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKWM745PUNCH)
JVC KW-M745DBT & Rockford Fosgate Punch-Högtalare
Kampanj
8786 kr / 7490 kr
Du sparar 1296 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Ett kraftfullt stereopaket med 2 par högtalare från Rockford Fosgate-Punch i valfri storlek och en stereo som är fullproppad med funktioner för att bygga ett riktigt bra ljudsystem! Ställ enkelt in ljudet med 13-bands EQ, tidskompensering och streama din musik med Bluetooth, USB och Apple CarPlay! Riktigt bra stereopaket för en rejäl uppgradering i din bil! 


JVC KW-M745DBT är en kraftig mediaspelare med funktioner som DAB+, bluetooth & USB. Med smartfunktionen Apple CarPlay & Android Auto gör så du kan spegla din telefon med utvalda appar! 

  • Tidskompensering
  • Apple CarPlay & Android Auto
  • Bluetooth & USB. Möjlighet med 2 telefoner uppkopplade samtidigt via Bluetooth
  • Kort chassi på 75mm
  • 3 par lågnivå med 4V

Med den smala konstruktionen på 75mm blir det väldigt smidigt att få plats även i dom bilmodeller med minst plats för en ny stereo. En snygg och stilren touchskärm på 6.8" som är enkel att hantera och smälter snyggt in i din interiör. 

Spelaren är utrustad med 3 par lågnivå med 4v vilket gör det enkelt att bygga ut ditt ljudsystem. 2 par för fram & baksystem samt 1 par för subwoofer. Koppla enkelt in en baslåda med slutsteg på detta och varför inte ett nytt framsystem för att få ett riktigt bra ljud i din bil. Med den inbyggda 13 bands EQ med 3-vägs filter kan du göra flertal ljudjusteringar för att få ditt ljud som du vill.

Stereon är utrustad med DAB+ som står för Digital Audio Broadcasting, vilket ger din radio en kristallklar signal av digital kvalitet. Gardera dig för den framtida släckningen av FM-bandet. Norge utgår helt från DAB, där kvaliteten är något helt annat. Bäst att upplevas för att fullt ut förstå! 

DAB-antenn medföljer ej! 


Rockford Fosgate Punch-koaxialer
Punch-seriens koaxialer är ett bra val att uppgradera bilens originalhögtalare med. Lättmonterade tack vare Flexi Fit korgen med gott om infästningsmöjligheter

4 tum har ett frekvensomfång på 100-22.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Punch-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tum har ett frekvensomfång på 70-22.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 87dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5 tum har ett frekvensomfång på 65-22.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 55W RMS och den känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9tum har ett frekvensomfång på 60-24.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 75W RMS och den höga känsligheten på hela 91dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven. 


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

GAS Högtalarkabel SC2x25MM 2x2.5mm2 svart, 40 meters spole
GAS SC 2x25 är en högtalarkabel på 2x2.5mm2. 100% syrefri kopparkabel.
998 kr
Rockford Fosgate R400-4D
Rockford Fosgate R400-4D är en otroligt effektiv 4-kanalsförstärkare från Roc...
2998 kr
Scosche justerbart, magnetiskt mobilfäste
Ett grymt magnetiskt fäste för smartphones! Justerbart och kan placeras i bilen eller he...
248 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KW-M745DBT & Rockford Fosgate Punch-Högtalare
-15%
Riktigt bra stereopaket rejäl uppgradering i din bil! 2 par högtalare och en funktionrik...
8786 kr
7490 kr

Liknande produkter

JVC KW-V340BT & Rockford Fosgate PRIME-högtalare
-12%
Mångfunktionell dubbeldin från JVC och två par Prime-högtalare från Rockf...
5470 kr
4790 kr
JVC KW-V340BT & Rockford Fosgate PUNCH-högtalare
-13%
JVC KW-V340BT i paket tillsammans med två par Rockford Fosgate PUNCH-högtalare!
6286 kr
5490 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS Högtalarkabel SC2x25MM 2x2.5mm2 svart, 40 meters spole
GAS SC 2x25 är en högtalarkabel på 2x2.5mm2. 100% syrefri kopparkabel.
998 kr
Scosche justerbart, magnetiskt mobilfäste
Ett grymt magnetiskt fäste för smartphones! Justerbart och kan placeras i bilen eller he...
248 kr
Rockford Fosgate R400-4D
Rockford Fosgate R400-4D är en otroligt effektiv 4-kanalsförstärkare från Roc...
2998 kr