Nyheter

Blogg

Utförsäljning av Monitor Audio Bronze



Monitor Audios prisbelönta Bronze-serie är efter många välspelande år på utgående. Vi har nu köpt upp allt som återstår på det svenska lagret och kan på så sätt fortsätta erbjuda dig som BRL-kund riktigt bra högtalare till lika bra priser.

I skapandet av Bronze-serien har man lånat tekniker och idéer ifrån flaggskeppsserien, vilket resulterat i högtalare som erbjuder en extremt hög prestanda i prisklassen.

De väldesignade högtalarna finns dessutom tillgängliga i fyra olika färger vilket ger dig möjligheten att hitta det utförandet som passar just dig allra bäst.



"Ljudet är definitivt inte diskret. Bronze BX5 har ett spänstigt ljud som omedelbart faller testpanelen i smaken. Här får man en större, mer tydligt tecknad ljudbild med mer ”kropp” i sångrösterna än man skulle kunna förvänta sig av en så liten högtalare. Det hörs särskilt tydligt på Maria Solheims röst, som låter skrämmande realistisk.
Mellanregistret är fylligt, med påtagligt tryck och tyngd utan att det låter vare sig tunt eller vasst. Monitor Audio-högtalarna påminner faktiskt om Tannoy Mercury V4: båda har en stor och imponerande ljudbild, men vi tycker att BX5 gör det lite enklare att skilja röster och instrument från varandra.
Vi gissar att det kan bero på att det mer kompakta kabinettet utsätts för mindre resonanser och färgningar.

På det stora hela är ljudet osedvanligt väl avstämt för att komma från en högtalare i den här prisklassen!"
Betyg: 9/10 - Test av Ljud och Bild, 1 juli 2012. Klicka här för att läsa testet





Klicka här för att komma till kampanjen!


Skrivet av: Marcus

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: uhzMgK (motverkar spam)
Logga in