Nyheter

Blogg
Handla tryggt på Black Week

Handla tryggt på Black Week

Årets största prisfest är äntligen här, med upp till 70% rabatt! Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar, oavsett om det är i en av våra åtta butiker runt om i landet eller på BRL.se. Årets Black Week-rea pågår därför längre än vanligt.

Vi ökar kampanjperioden för att sprida kundflödet i våra butiker, men också för att göra vårt bästa med att minska trängseln vid de olika postombuden runt om i landet. För din trygghet, kan du givetvis alltid välja hemleverans om du vill att paketet kommer direkt hem till din dörr eller port. Leveransen kan även göras utan signatur, för en helt kontaktfri leverans.


Vi finns här för dig i våra butiker

Du är alltid välkommen till en av våra butiker om du har frågor och vill provlyssna eller önskar köpråd på plats. Våra duktiga butikssäljare står redo att hjälpa dig, med utökade öppettider i samtliga butiker den 26:e (10:00-19:00) och 27:e november (10:00-15:00).

Du kan även välja att handla via vår e-handel och få det skickat till din närmaste BRL-butik. När din order landat på plats i butiken, så får du ett SMS och kan hämta ut din order i butiken. Du kan givetvis ringa till närmaste BRL-butik om du vill hämta din order utanför butiken eller om du vill att det placeras direkt i ditt bagageutrymme.


Vi finns här för dig på BRL.se

För dig som inte kan ta dig till en av våra åtta butiker, så finns vår e-handel alltid tillgänglig. Du kan när som helst använda formuläret här för att kontakta oss, prata med vår chatbot dygnet runt , skicka mejl till support@brl.se eller skriva ett meddelande till oss på Facebook. Vår kundservice är även tillgängliga på chatt och telefon och kommer ha kvälls- och helgöppet mellan måndagen den 22 november till måndagen 29 november så att vi får möjlighet att hjälpa så många som möjligt.

Decibelle hjälper dig - dygnet runt!

Säg hej till vår nya medarbetare, Decibelle! Hon arbetar på kundtjänst och är en ChatBot som hjälper dig dygnet runt, 365 dagar om året. Hon tränas av sina mänskliga kollegor och ljudexperter på kundtjänst för att hela tiden utvecklas och ha snabba relevanta svar till alla kunder som vill ha hjälp.

Du kan givetvis fortfarande chatta, maila och ringa till vår kundtjänst under våra öppettider och om vår ChatBot inte klarar av att lösa ärendet hjälper hon till att koppla ärendet vidare till kundtjänst som hjälper dig med dina frågor.

Decibelle är bäst på att hjälpa dig med administrativa frågor men har på bara ett par veckor lärt sig att svara på en del generella frågor kring ljud också. Hon har till och med lärt sig att dra ett och annat skämt. Många produktspecifika frågor besvaras dock fortfarande bäst av hennes mänskliga kollegor på kundtjänst.

Vad är Black Friday?

Det är en amerikansk tradition från början. Black Friday firas alltid i slutet av november, och infaller dagen efter högtidsdagen Thanksgiving. Varför det kallas just Black Friday är inte helt klart, det finns fortfarande delade meningar om detta. Det vi däremot vet är att det över åren blivit en av världens största shoppingdagar och kom till Sverige i mitten av 2010-talet. Här på BRL hade vi vår första rea 2014, och de senaste åren har det växt enormt fort. Årets rea är vår största någonsin, med mer röda prislappar än någonsin tidigare. Vi har sett till att fylla på vårt e-handelslager och skickat pall på pall med grymt ljud till din närmaste BRL-butik. Vi är redo - är du?

Vill du följa din Black Week-order?

Ladda ner PostNords app! Du hittar den på App Store eller Google Play Store. Vid uppstart får du möjligheten att koppla ditt telefonnummer. Gör detta, så kommer dina paket automatiskt gå att spåra i appen – oavsett om det skickas till ett ombud eller levereras hem till dörr/port. Smidigt och enkelt! 

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 3pvDje (motverkar spam)
Logga in