Nyheter

Blogg
Handla tryggt och smidigt på årets Black Week!

Handla tryggt och smidigt på årets Black Week!

Vi har längtat - och nu är det äntligen dags för årets största prisfest, med upp till 68% rabatt! Vi vill att du ska känna att det är tryggt och enkelt att handla, oavsett om det är i en av våra tio butiker runt om i landet eller direkt här på BRL.se.

För din trygghet, kan du givetvis alltid välja hemleverans om du vill att paketet kommer direkt hem till din dörr eller port. Leveransen kan även göras utan signatur, för en helt kontaktfri leverans. Nytt för i år är att vi bland annat har utökat våra fraktalternativ - PostNord, Budbee eller Bring, valet är helt ditt - och vilket ombud du vill att paketet ska landa på!

Vi finns här för dig i våra butiker

Du är alltid välkommen till en av våra butiker om du har frågor och vill provlyssna eller önskar köpråd på plats. Våra duktiga butikssäljare står redo att hjälpa dig, med utökade öppettider under Black Friday-helgen.

Du kan även välja att handla via vår e-handel och få det skickat till din närmaste BRL-butik. När din order landat på plats i butiken, så får du ett SMS och kan hämta ut din order i butiken.

Kom och fira Black Friday i närmaste BRL-butik!

Den 24/11 har vi exklusiva erbjudanden som endast är tillgängliga i butik! Våra butiker öppnar vid 11:00 (Norrköping öppnar 09:00) med två helt galna erbjudanden:

👉 Köp Bilstereon GMA152BTR för endast 48 kr
👉 Köp SPL-paket med 4 middar GAS MAD PM1-64 & 2 diskanter PT1-254 för endast 88 kr

OBS! Det finns ett begränsat antal tillgängliga (10 st i varje butik) till detta pris. Erbjudandet gäller endast på Black Friday, den 24/11/2023. Det är först till kvarn och begränsat till ett erbjudande per person.

Vi finns här för dig på BRL.se

För dig som inte kan ta dig till en av våra tio butiker, så finns vår e-handel alltid tillgänglig. Du kan när som helst använda formuläret här för att kontakta oss, prata med vår chattbot dygnet runt, skicka mejl till support@brl.se eller skriva ett meddelande till oss på Facebook. Vår kundservice är även tillgängliga på chatt och kommer vara tillgängliga sent på kvällen på fredagen den 24:e november, samt vara tillgängliga mellan 12:00-16:00 under den 25:e november och 26:e november så att vi får möjlighet att hjälpa så många som möjligt.

I år har vi även adderat ännu fler fraktalternativ och valmöjligheter vid beställningstillfället! Vi har lagt till Budbee (box- och hemleverans) som fraktalternativ utöver Postnord och Bring. Perfekt om du har ett favoritombud eller exempelvis vill välja ett ombud nära din arbetsplats!

Decibelle hjälper dig - dygnet runt!

Säg hej till vår nya medarbetare, Decibelle! Hon arbetar på kundtjänst och är en ChatBot som hjälper dig dygnet runt, 365 dagar om året. Hon tränas av sina mänskliga kollegor och ljudexperter på kundtjänst för att hela tiden utvecklas och ha snabba relevanta svar till alla kunder som vill ha hjälp.

Du kan givetvis fortfarande chatta, maila och ringa till vår kundtjänst under våra öppettider och om vår ChatBot inte klarar av att lösa ärendet hjälper hon till att koppla ärendet vidare till kundtjänst som hjälper dig med dina frågor.

Decibelle är bäst på att hjälpa dig med administrativa frågor, men har det senaste året fått lära sig en hel del generella frågor kring ljud också. Hon har till och med lärt sig att dra ett och annat skämt. Många produktspecifika frågor besvaras dock fortfarande bäst av hennes mänskliga kollegor på kundtjänst.

Vad är Black Friday?

Det är en amerikansk tradition från början. Black Friday firas alltid i slutet av november, och infaller dagen efter högtidsdagen Thanksgiving. Varför det kallas just Black Friday är inte helt klart, det finns fortfarande delade meningar om detta. Det vi däremot vet är att det över åren blivit en av världens största shoppingdagar och kom till Sverige i mitten av 2010-talet. Här på BRL hade vi vår första rea 2014, och de senaste åren har det växt enormt fort. Årets rea är vår största någonsin, med mer röda prislappar än någonsin tidigare. Vi har sett till att fylla på vårt e-handelslager och skickat pall på pall med grymt ljud till din närmaste BRL-butik. Vi är redo - är du?

Vill du följa din Black Week-order?

Vi rekommenderar appen Mina Paket/My Parcels! Du hittar den på App Store eller Google Play Store. Vid uppstart får du möjligheten att koppla ditt telefonnummer. Gör detta, så kommer dina paket automatiskt gå att spåra i appen – oavsett om det skickas till ett ombud, via Bring eller PostNord, eller levereras hem till dörr/port. Smidigt och enkelt!

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 3rpuc8 (motverkar spam)
Logga in