Nyheter

Blogg

Yamaha MusicCast


Du har idéerna, MusicCast ger dig möjligheterna!

Yamahas efterlängtade streamingfunktion Yamaha MusicCast är äntligen här och det har aldrig tidigare varit så simpelt att sprida och dela musik till hemmets alla hörn och kanter. Via en app i din smarta enhet kan du fördela musik i upp till 10 separata zoner/enheter och själv välja om du vill spela upp musik från olika källor eller binda samman rummen och låta en "master-zon" styra vilken symfoni som spelas överallt. Det bästa av allt är att det är precis lika simpelt som det låter.

MusicCast kommer att återfinnas i allt från Soundbars till förstärkare, vilket innebär att man har stor valfrihet över hur man väljer att utforma sitt trådlösa ljudsystem. Stöd för funktionen kommer via uppdatering att finnas till befintliga RX-V receivers från och med 479 och uppåt, vilket innebär att man har möjlighet att börja bygga sitt system med sin redan befintliga receiver. Utöver det har Yamaha redan nu börjat rulla ut MusicCast-produkter som är utformade för att användas med tjänsten, däribland aktiva högtalare i olika utföranden och former. Samtliga av årets nya Aventage-receivers har också funktionen inbyggd från grunden.

MusicCast har givetvis stöd för en hel uppsjö av olika ljudformat inklusive MP3, WAV och FLAC. Alla MusicCast produkter spelar upp 192kHz/24-bitars högupplösta ljudformat, så att du kan njuta av musiken med en extremt hög ljudkvalitet.

För att läsa mer om vilka befintliga produkter som har stöd för MusicCast,
klickar du här!

Läs mer om Yamaha MusicCast







Skrivet av: Christopher Pålerud

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: yGL8GL (motverkar spam)
Logga in