Events

Blogg
Vi ses på Elmia 2024!

Vi ses på Elmia 2024!

Mellan 29:e mars till 1:a april hittar du BRL i B-hallen, monter B03:56, och precis som vanligt bjuder vi på en riktig show vad gäller nya coola produkter, demobilar och exklusiva mässerbjudanden. Nytt för i år är bland annat en helt ny monter med bland annat fokus på modellanpassat!

Psst! Du har väl inte missat att vårens största billjudskampanj startat? Årets Elmia-deals med hundratals grymma erbjudanden finns nu tillgänglig både på brl.se och i våra fysiska butiker!

Här kommer några bilder från förra årets Elmia-mässa!

Vad kan vi förvänta oss på årets mässa?

Vi har fyllt årets monter med mer billjud än någonsin! I år kommer du få möjligheten att träffa flera av våra BRL-ambassadörer. Genomtänkta, snygga och grymt tunga ljudbyggen från olika platser i landet. Detta får du inte missa! Sväng förbi vår monter och inspireras av riktigt häftiga ljudbyggen. 

En av förra årets stora succéer fortsätter! Vi tar med oss smidiga lösningar från DLS och Match samt Helix där vi visar dig grymma Plug & Play-lösningar för lite äldre så väl som moderna bilar. Våra Plug & Play-lösningar är ett smidigy sätt att uppgradera fabriksljudet och få till ett grymt premiumljud i din bil - helt utan att göra någon åverkan i bilen. Är du nyfiken och vill veta mer om vad vi kan hitta på just i din bil? Vi berättar gärna mer!

I år kommer du kunna uppleva skillnaden på riktigt - i en av bilarna i vår monter kommer du att kunna uppleva skillnaden som nya högtalare och förstärkare faktiskt kan göra för ljudet. Det är hur häftigt som helst, du måste prova!

Vill du uppleva den galna demobilen HEADQUAKE? Då är det Elmia du ska vara. Det mesta i bilen kommer från GAS grymma MAD-seri, och i ljudbygget hittar du bland annat MAD-slutstegen, raggarplankan MAD PB1 och baselementen från MAD S2-serien. Vill du bygga något lika coolt i din bil? De flesta av produkterna i bilen kommer finnas ute till försäljning på plats under årets Elmia-mässa.

Vår monter är, likt tidigare år, riktigt stor! Det finns utymme för många besökare och på plats kommer det även finnas exklusiva erbjudanden på billjud - som endast gäller på plats på plats Elmia 2024. Vi kommer även under helgen ha ett stort antal medarbetare som kan svara på dina frågor, stora som små, om just ditt ljudbygge eller komma med råd och tips.

Hoppas vi ses!

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 9eyuqB (motverkar spam)
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.