Köp GAS XF692 PRO SPL 6x9tum i GAS PRO SPL-låda från GAS hos Brl.se

Billjud / Högtalare / SPL-kit

GAS XF692 PRO SPL 6x9tum i GAS PRO SPL-låda

En kombo som bjuder på riktigt bra tryck och höga ljudvolymer!
Artikelnr.
SET469PSXF692
GAS
GAS XF692 PRO SPL 6x9tum i GAS PRO SPL-låda i gruppen Billjud / Högtalare / SPL-kit hos BRL.se (SET469PSXF692)
GAS XF692 PRO SPL 6x9tum i GAS PRO SPL-låda
Kampanj
5194 kr / 3998 kr
Du sparar 1196 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

En kombo som levererar riktigt bra tryck och höga ljudvolymer, samt en bred återgivning av det totala frekvensomfånget tack vare 6x9" SPL-koaxialerna. SPL-lådan i detta paket erbjuder också något unikt - välj mellan portat eller slutet läge Optimalt med ljudtryck eller mer välljud och kontroll. 

Glöm inte att du måste parallellkoppla högtalarna två & två innan du ansluter dem till lådans terminaler. Detta för att du ska nå lämplig impedans och få ut maximalt med effekt till högtalarna. Tanken här är att man driver lådan med ett 2-kanalssteg. 


GAS XF692 PRO SPL
 är ett par koaxialhögtalare, speciellt utformade för SPL. Dessa 6x9" högtalare är perfekta för dig föredrar att montera koaxialhögtalare, men fortfarande vill ha ordentligt mycket ljud. En rejäl konstruktion, 1.5" talspole och ett ordentligt samt coolt horn till diskanten ger XF692 rätt förutsättningar för att leverera höga ljudvolymer och ordentligt tryck. Högtalarna är också utrustade med ett inbyggt galler som skyddar högtalarna och ger dem ett riktigt coolt utseende! 

 • Koaxialhögtalare utvecklade för SPL
 • 100W RMS / 200W MAX
 • 90 dB känslighet
 • 4 ohm impedans
 • Diskantkon i aluminium & horn för optimal spridning
 • 1.5" talspole

Diskantens kon är tillverkad i aluminium vilket ger en tillfredsställande återgivning av de högre frekvenserna. Den högljudda diskanten kompletteras väl av ett rejält mellanregister som återger de lägre frekvenserna med ett ordentligt tryck. Korgen är framtagen i gjuten aluminium och diskanten är av orangefärgad titanium. Hornet till diskanten, också i klassisk GAS-anda är inte bara coolt utan sprider även ljudet mycket bra. Noga utvalda material och precist avstämda högtalarelement bidrar till en förstklassig ljudbild. GAS XF692 ger ett välbalanserat ljud och tål riktiga höga ljudvolymer. 

GAS XF692 är ett utmärkt val för såväl montering i dörrar som i hatthyllan! I hatthyllan får man generellt en utmärkt ljudspridning som bidrar till ett starkt och fylligt helhetsljud. Högtalaren kommer med en inbyggd kondensator som ser till att mellanregistret och diskanten spelar rätt frekvenser. 


GAS PRO SPL-låda 4 x 6x9 tum är en låda gjord för SPL och montering av 6x9" högtalare. Detta gör att du får ett riktigt grymt ljudtryck, samt en snygg och smidig installation utan att behöva göra åverkan på bilens interiör. Det fina med denna låda är att du själv väljer om den ska vara portad eller sluten. På sidan av lådan kan du plocka loss sidopanelerna och få lådan portad. Något som ger rätt förutsättningar för ett maximalt ljudtryck. Om du önskar mer välljud låter du sidopanelerna sitta kvar, med hjälp av medföljande skruvar. (se bild) 

Lådan är gjord i MDF och är dämpad med ull för bättre ljud. Kablar sitter redan anslutna förberedda i lådans terminaler för att göra montering enkelt och smidigt. Det sitter dessutom ordentliga terminaler i lådan för en säker och stabil anslutning från slutsteget. 

 • Välj enkelt mellan portad och sluten konstruktion
 • Gjord i MDF
 • Kablar är redan anslutna och förberedda i lådan
 • Dämpull för bättre ljud
 • Ordentliga terminaler

Denna låda är speciellt utformad för GAS PRO SPL-högtalare.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

 • Koaxialhögtalare: 2 st. GAS XF692 PRO SPL 6x9tum Koaxialhögtalare (Artnr. 900PSXF692)
 • SPL-låda: 1 st. GAS PRO SPL-låda 4 x 6x9tum (Artnr. 910PSE469VS)
  Förstärkare: Nej
  Tillverkare: GAS
  Storlek: 6x9 tum
  Typ: 2 Par
 • Rekommenderade tillbehör

  GAS Competition 300.2 G2
  Högeffektivt 2-kanals slutsteg för det seriösa ljudsystemet!
  1998 kr
  GAS PRO 80.2
  GAS PRO 80.2 är ett tvåkanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 ohm.
  1198 kr
  Silent Coat Vibrodamping 2mm (BULK) 4,0kvm
  -70%
  Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högt...
  1998 kr
  598 kr

  Butikslager

  Om varumärket

  GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten!
  GAS

  Du har nyligen tittat på

  GAS XF692 PRO SPL 6x9tum i GAS PRO SPL-låda
  -23%
  En kombo som bjuder på riktigt bra tryck och höga ljudvolymer!
  5194 kr
  3998 kr

  Produkter relaterade till din historik

  Silent Coat Vibrodamping 2mm (BULK) 4,0kvm
  -70%
  Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högt...
  1998 kr
  598 kr
  GAS PRO 80.2
  GAS PRO 80.2 är ett tvåkanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 ohm.
  1198 kr
  GAS Competition 300.2 G2
  Högeffektivt 2-kanals slutsteg för det seriösa ljudsystemet!
  1998 kr