Philips 55" OLED-TV med 4K Ultra HD - 55OLED807/12

55" OLED-TV från Philips med 4-sidig ambilight och Android TV!
Artnr: 14555OLED80712
Philips 55
Philips 55
Philips 55
Philips 55
Philips 55
Philips 55
Philips 55

Kampanj

Exkl. moms
21990 kr
(%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Beskrivning

Philips 55OLED807/12 levererar filmer som ser så verklighetstrogna ut att det känns som att du är där. Spel som svarar så smidigt, och låter så fantastiskt, att du alltid kommer att vilja spela nästa nivå. Vad du än gillar kan du låta den här vackra OLED-TV:n med upplevelseförhöjande Ambilight ta dig dit.

 • 55” 4K UHD OLED-TV
 • Android TV med inbyggd Chromecast
 • Röststyrning med Google Assistant och Alexa
 • HDMI 2.1 för bland annat låg input lag vid gaming
 • Kompatibel med de viktigaste HDR-formaten
 • Dolby Vision och Atmos för bästa bild och ljud

Förhöjande upplevelse med Ambilight
Med Ambilight blir den fantastiska upplevelsen av att titta på en Philips OLED-TV ännu bättre! LED-lampor runt TV:ns fyra sidor lyser och ändrar färg i perfekt synkronisering med färgerna på skärmen eller i musiken. Det är så varmt och uppslukande att du kommer att undra hur du någonsin kunde titta på TV utan det.

 


Extremt verklighetstrogen bild
Philips P5-processorn med AI ger en bild som känns så verklig att du skulle kunna kliva in i den. En djuplärande AI-algoritm behandlar bilder på ett sätt som liknar den mänskliga hjärnan. Oavsett vad du tittar på kan du få kontrast och detaljer som är otroligt verklighetstrogna, fylliga färger och jämna rörelser.

 

Fantastisk bild och ljud
Välkommen till Hollywood! Med Philips OLED-TV kan du uppleva den fulla effekten hos filmer som ursprungligen har gjorts för att spelas upp på IMAX-biografer. Få en ännu större upplevelse. Se mer i varje scen. Och i kombination med Ambilight är du redo för en filmkväll du kommer att minnas.

Med Dolby Vision och Dolby Atmos ser dina filmer, program och spel fantastiska ut och de låter även fantastiskt. Se bilden som regissören ville att du skulle se – inga fler scener som är för mörka för att synas! Hör varje ord tydligt. Upplev ljudeffekter som om de verkligen äger rum runt omkring dig.

  

Storslagen gaming
Spela utan begränsningar. Med din HDMI 2.1-aktiverade Philips-TV kan du få ut mesta möjliga av nästa generations spelutrustning med häpnadsväckande responsivt spelande och otroligt jämn grafik. Hoppa, vänd på en femöring eller glid perfekt runt ett hörn samtidigt som Ambilight-spelläget gör att spänningen stiger ännu mer.

Smart, helt enkelt
Med Philips Android-TV får du det innehåll du vill ha – när du vill ha det. Du kan anpassa startskärmen så att dina favoritappar visas, vilket gör det enkelt att börja streama de filmer och serier du gillar. Eller fortsätt där du slutade.
Tryck på en knapp på fjärrkontrollen för att tala med Google Assistent. Styr TV:n eller Google Assistent-kompatibla smarta hemenheter med din röst. Eller be Alexa kontrollera TV:n via Alexa-aktiverade enheter.

 

Viktigaste HDR-formaten
En Philips 4K UHD OLED-TV är kompatibel med alla de viktigaste HDR-formaten, inklusive HDR10+ och Dolby Vision. Oavsett om det är en serie du inte får missa eller det senaste TV-spelet blir skuggor djupare. Ljusa områden lyser. Färgerna är mer verklighetstrogna. Rörelserna är otroligt jämna.
Vill du känna den fulla kraften i varje scen? Den verklighetstrogna bilden på din Philips OLED-TV ser alltid fantastisk ut, även om du tittar i en vinkel. Svarta nyanser är alltid svarta, aldrig grå, och du ser varje liten detalj i skuggor eller ljusa områden. Alla större HDR-format stöds – du kommer att få en upplevelse som aldrig förr.

Läs mer Dölj
 • (0) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
 • Specifikationer
  • Funktioner: 4-sidig Ambilight, 4K Ultra HD OLED, Android Smart-TV, Chromecast, Dolby Atmos, Dolby Vision, HDMI 2.1
   Tillverkare: Philips
   Storlek: 55 tum
   Fjärrkontroll: Ja, ingår
   Digitala ljudutgångar: HDMI, Optisk
   Typ: TV
   Hörlursutgång: Ja
   Kontakter: 4x HDMI, 3x USB, Optisk, Ethernet, Hörlur, Antenn, Satellit, CI+ kortplats
   Bildingångar: 4x HDMI
   Upplösning: 3840 x 2160
   Videoformat: 16:9
   Övrigt: DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
   Vikt: Med stativ: 21,4 Kg, Utan stativ: 18,3 Kg
   Dimensioner (BxHxD): Med stativ: 1225x771x236 mm, Utan stativ: 1225x701x68 mm
   Enhet: st
  • Butikslager
  • Om varumärket
  • Philips
  • Du har nyligen tittat på
  • Liknande produkter
  • Produkter relaterade till din historik
  • Prishistorik
  • Manualer/Dokument
  • Rekommenderade tillbehör
  Logga in