Nyheter

Blogg

BRL + Euronics = Sant!



Som en del av vår fortsatta utveckling och strävan efter att nå fler kunder på en större marknad, ingår vi sedan början på November i Europas största fackhandelskedja Euronics. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt idag redan breda utbud och genom att arbeta med Euronics inköpsgrupp kan vi nu också erbjuda ännu fler attraktiva varumärken till riktigt konkurrenskraftiga priser.


Nedan ser du ett urval av de allra hetaste märkena som numera finns tillgängliga hos BRL!





Euronics finns idag i 31 länder och i Sverige finns deras heltäckande sortiment av hemelektronik i inte mindre än 80 butiker. Ledorden "Vår kunskap, din trygghet" ekar gott och väl som slogan och den stora kompetens och bredd, där man erbjuder allt från mobiltelefoni till hemmabio och hifi, är svårt att hitta hos andra liknande kedjor.

Redan nu har vi kompletterat vårt sortiment med de stekheta Marshall-högtalarna Kilburn och Stockwell som ger dig möjlighet att ta med festen på resan i och med sin portabla och batteridrivna konstruktion. Vi har även fyllt på sortimentet med tv-apparater från Sony, Panasonic, LG och Samsung där vi avser att med tiden komplettera och bredda utbudet ytterligare. 



Marshall Kilburn                                                                                            Marshall Stockwell


För att hänga med och se de nya produkterna först, håller du ett öga på Nyheter I Butiken!


Skrivet av: Christopher

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: dZcLbr (motverkar spam)
Logga in