Nyheter

Blogg
Ny hemsida och nya funktioner!

Ny hemsida och nya funktioner!

Att handla hos BRL ska vara enkelt. Med pressade priser, snabba leveranser och en kompetent kundtjänst gör vi allt vi kan för att du ska bli en riktigt nöjd kund. De senaste nyheterna som förenklar din jakt på grymt ljud är vår nya design på webbshoppen där vi gjort det ännu enklare att hitta produkterna som du letar efter, oavsett om det är grymt ljud till bilen eller ett hemmaljud som gör grannarna avundsjuka.

Förbättringar du garanterat kommer att märka

  • Enklare menyhantering
  • Snabbare produktsök
  • Smartare produktsök
  • Bättre översikt över olika paketlösningar
  • Se kundbetyg på produkterna
  • Rekommenderade tillbehör


Menyhantering och sök

Vi har gjort det enklare att navigera i menyträdet så att du hittar produkten du letar efter och vill du söka direkt på produkter har vi snabbat upp produktsöket väsentligt och dessutom gjort det mer förlåtande om du av misstag råkar få in fel bokstav. Prova gärna vårt supersnabba produktsök redan idag och låt dig inspireras av det stora produktutbudet.


Paketlösningar

Våra populära paketlösningar har också fått en bättre översikt så att du enklare hittar ett paket som passar dig. Dessutom är det nu också möjligt att se vad andra kunder tycker om produkterna då möjlighet att lämna och se betyg finns på plats.
När du bestämt dig vilken produkt du vill handla tipsar vi också om tillbehör som passar bra till produkten för att din ljudupplevelse ska bli så bra som möjligt.

Ny design och nya funktioner men du kan lita på att vårt låga pris, stora produktutbud och hjälpsamma kundtjänst är fortfarande densamma. 

Skulle du mot förmodan inte hitta vad du söker eller har du en fråga kring produkterna är du mer än välkommen att ta kontakt med vår hjälpsamma kundtjänst på 019-20 67 50 eller support@brl.se. Vi finns tillgängliga varje vardag mellan 09-17.Lanseringskampanj

I samband med lanseringen av våra nya design är vi också glada att kunna erbjuda slutsteg, basar, raggarplankor och hembiopaket med upp till 56% rabatt i en grym lanseringskampanj. Kampanjen gäller till och med 20 oktober så passa på att beställa redan idag. Du kan spara tusentals kronor. Kampanjen hittar du här!

Kommentarer

1 Kommentar
#1
Branding
Att ha en knapp på produkterna är betydligt bättre jämfört med en rating. Samt letar man på mobilen efter knappen att trycka på innan man kommer på att det är hela produkten man ska trycka på.

Vid första besök bör där vara en ''Läs mer'' knapp

Sedan gör man den dynamisk så när jag kommer in nästa gång ska de stå ''köp nu'' då vet jag vilka produkter jag tittat på tidigare och de underlättar ett ev köp!

Mvh GBG/Branding team
Den 09 oktober 2020
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: pFrcpn (motverkar spam)
Logga in