Events

Blogg

BRL's guldfest på Mantorp Park!

I helgen gick årets sista Gatebil av stapeln på Mantorp Park och givetvis fanns BRL på plats för att tävla, köra uppvisningsrace och ha riktigt roligt. Nyblivne SM-mästaren i driftning David Skogsby och teamet i BRL Racing tog årets sista sladdar och vår banpreppade Nissan GT-R fick även den testa vingarna under tävlingsformen Time Attack.



Självklart kompletteras en helg fylld med toksnabba tävlingsbilar och rökfyllda drifting-shower allra bäst med riktigt, riktigt bra billjud. Under Gatebil avgjordes nämligen också SM i välljud och Patrik Skogholm, nybliven SM-mästare i klassen 'Master 40000' tillika butikschef på BRL i Trollhättan, summerar helgen som en stor succé.

- Självklart var det en oerhört lyckad helg och vi får vara riktigt glada över resultaten!

Patrik, som är rutinerad i tävlingssammanhang med bland annat sju SM-guld och ett EM-guld på sin meritlista, erkänner att det var lite av en kamp mot klockan.

- Visst blev det lite stressigt. Vi höll på ända in i det sista och det var först sent på natten till lördagen som jag kunde konstatera att allting var helt klart. Känslan av att sedan vinna min klass är givetvis riktigt skön.


Det blev totalt fem pallplatser för ljudbilar under BRLS flagg, där vi bland annat hittar ett alldeles unikt och nyskapande projekt.

- Vi har byggt ljudsystemet i en Tesla Modell S som tillhör Mattias Tellgren (andraplats i klassen 'Master OEM'). Detta är en av två stycken Tesla-bilar vi har färdigställt och det är alltid riktigt roligt att göra något helt nytt. I Mattias bil sitter det produkter från bland annat Dayton Audio, EAD samt slutsteg från Mosconi.

Läs mer om våra Tesla-byggen i kommande blogginlägg




När det kommer till billjud så handlar det inte bara om att spela fint. Vår monterande butikssäljare Joakim Davidsson från BRL i Jönköping basade hem en hedersvärd SM-silvermedalj i 'dBdrag Street 2K' och Marcus 'Klingan' Klingståhl, som de senaste året varit sponsrad av BRL, plockade hem hela tre pallplatser (1:a plats i 'ESPL Wall', 2:a plats i 'Bassrace', 3:e plats i dBdrag Extreme 3+)
 


Så när röken till slut skingrats och det enda som kvarstår på Mantorp Parks racingbana är däckspår samt en och annan kontrollant, kan vi konstatera att årets sista stora event just avslutats.

Vi på BRL tackar för det enorma intresse och stöd vi upplevt under Drift-SM och alla andra event, stora som små, där vi befunnit oss.
Vi hoppas att ni precis som oss redan befinner er i garagen för att förbereda och planera nästa års alla eleganta och fräna byggen.



Skriver av: Christopher

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: KRCQM8 (motverkar spam)
Logga in