Events

Blogg

BRL Streetmeet - Tack för säsongen!



Årets final av dB-cupen gick av stapeln under BRL Streetmeet i Borlänge den 3 Oktober och i kölvattnet av ännu en riktigt lyckad säsong kan vi konstatera att intresset för Streetmeet och dB-cupen bara växer och växer!

Deltagandet har varit enormt och i år, under dB-cupens fjärde upplaga, slog vi rekord i antalet tävlanden (hela 117 deltagare!). Från den första deltävlingen i Karlstad till den slutgiltiga finalen i Borlänge har folk vallfärdat från hela Sverige för att tävla, umgås med likasinnade eller helt enkelt bara testmäta för skojs skull.

Vi ser givetvis det ökade intresset som någont oerhört positivt och satsar hårt på kommande års upplaga av Streetmeet och dB-cupen.



Överskådlig bild från BRL Streetmeet i Örebro


Nedan presenteras dB-cupens topp tre ur samtliga klasser som spenderat en enorm mängd tid, svett och tårar på att få till det perfekta basbygget. Vi vill självklart också uppmärksamma alla de tävlanden som inte riktigt nådde hela vägen i år och uppmuntrar er att återkomma till nästa års tävlingar och träffar med ny energi och viljan att nå hela vägen.


Tack för säsongen!



Prisutdelning efter finalen av dB-cupen i Borlänge den 3/10


Klass 1: 1-7500kr                         Klass 2: 7501-15000kr                             Klass 3: 15000-

1:a Richard Wetteholm                1:a Mattias Hök                                          1:a Jesper Karlsson
2:a Christer Fast                            2:a Jocke Davidsson                                2:a Adde Yakoub
3:a Jennifer Rapp                                                                                                3:a Thomas Nielsen


Skrivet av: Christopher

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: vXYJYw (motverkar spam)
Logga in