Reportage

Blogg

BRL bygger enduro-buss åt Mikael Persson!




På BRL är vi intresserade av all typ av motorsport och därför var det ingen tvekan att vi skulle ta oss ann att förse den professionella Enduro-föraren Mikael Perssons buss med riktigt bra ljud och smarta förvaringslösningar.



Vår egna byggmästare Niklas Quick byggde all inredning i skåpet där motorcykeln och all utrustning förvaras. Man jobbade hårt med att få till vattentåliga och täta ytor, vilket underlättar när man rengör skåpet, och med egna finurliga idéer fick Niklas tilll maximala förvaringsutrymmen och tåliga ytor. En tydlig LED-slinga placerades i taket för att ge ett överskådligt sken och skänka en stilren touch till interiören.


Philip Eriksson, montör i Örebro-butiken, lät idéerna flöda när han byggde kupéns ljudsystem. En JL Audio CP108LG-W3v3 baslåda, som drivs av två bryggkopplade kanaler på slutsteget GAS PRO 80.4, fick stå för bastillskottet och ett GAS Silver 5.25" kitsystem placerades i dörrarna för att bidra med detalj och lyrik i musiken. 


Förebild på skåpet innan ombyggnationen och renoveringen       Efterbild där resultatet talar sitt tydliga språk!


Mikael Persson själv befinner sig för närvarande i lilla Requista i franska Midi-Pyrénées där den sjunde och sista deltävlingen av årets Enduro-VM ska köras. Klassen han tävlar i är Youth 125 och det förväntas bli en ordentlig kamp, där Persson från sin första plats utmanas om guldet av den tätt jagande Josep Garcia. Den 19-åriga Karlskoga-sonen Mikael, som kör för Team racing Johansson MPE Scandinavian enduro team, jagar sitt första VM–guld och det kan även bli Yamahas första sedan Johnny Aubert vann 2008. 


BRL önskar Mikael all lycka under helgens avgörande deltävling!


Skrivet av: Christopher

Kommentarer

1 Kommentar
#1
Sven
Bilen er blevet smart. Et stort kompliment til dig! Hvad slags gulvbelægninger og vægbeklædning lavede du, som her https://www.sortimo.se/produkter/golvvaegg/ eller gummi? Desværre er dette ikke genkendeligt på billederne.
Med venlig hilsen
Sven
Den 10 oktober 2018
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: F8AT7U (motverkar spam)
Logga in