Reportage

Blogg

BRL Unboxing - GAS GS6SQ!



Häng med oss när vi unboxar det ursköna och likväl välljudande SQ-kitsystemet GAS GS6SQ. Philip från BRL Örebro tar oss med vid uppackningen och går igenom allt från kartongens faktiska innehåll till hur man fördelaktigt konfigurerar kitet! 


BRL Unboxing är en stekhet videoserie där du får hänga med oss på BRL och titta närmre på en hel mängd olika typer av produkter. Högtalare, aktiva baslådor, olika varianter av Bluetooth interface och mycket mer därtill kommer att unboxas och visas, där ingen produkt är för liten eller för udda för att få vara med. Du får nu alltså en unik möjlighet att titta närmre på produkterna innan ditt köp och alla våra unboxing-filmer är fullproppade med tips & tricks inför ditt kommande köp eller ljudbygge! 

Titta in vår unboxing av GAS GS6SQ nedan och kommentera i botten av inlägget, eller på YouTube-klippet, vilka produkter du vill att vi packar upp och kikar närmre på i framtiden. Glöm heller inte att prenumerera på vår YouTube-kanal @BRLSweden för att alltid få information om nya filmer och klipp så fort de finns tillgängliga! 









Skrivet av: Christopher
 

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: KsG4U7 (motverkar spam)
Logga in