Tips & Tricks

Blogg

Hörlurar för alla - med musiken nära inpå!



Alla älskar vi musik och alla har vi egna sätt att avnjuta den på. Vissa föredrar tyngden och kraften från ett kraftfullt hemsystem, de djupa basgångarna och den stora spridningen av ljudet. Andra föredrar att enbart fylla ut tystnaden med diskreta högtalare och avkopplande lounge-jazz. Alla har vi egna sätt att älska musik på.

Oavsett hur du föredrar att avnjuta tonerna från din absoluta favoritmusik, oavsett på vilken nivå det behöver vara, så finns det dock en objektiv sanning. Det finns inget så intimt och inget så påtagligt som att uppleva musik från ett par riktigt bra hörlurar, som omsveper dig med träffsäkra riff och vackra toner. Det är enda gången som omvärlden är helt bortkopplad och det är den enda gången som det fullt ut bara handlar om dig och musiken.

I detta blogg-inlägg presenterar vi ett antal hörlurar, i olika utföranden, som vi anser behöver belysas lite extra. Vem vet, kanske hittar du de lurar som framöver kommer att förse dig med många, långa stunder av musikaliskt njutning och närhet.






De stilistiskt ursköna Happy Plugs är ett välbehövligt tillskott till utbudet av In-ear hörlurar, som bidrar med mycket mer än bara ett skönt yttre. Du väljer själv bland inte mindre än 15 olika färgvariationer och det medföljer silikonpluggar i tre olika storlekar för att säkerställa att de passar just dig. Smaken och öron varierar och här gör Happy Plugs verkligen skäl för sitt namn.

3.5mm-kontakten är vinklad och guldpläterad, vilket bäddar för ett stereoljud med högre kvalitet. Högtalarna är 9,1 mm handgjorda drivrutiner som levererar ett klart och varmt ljud och överpresterar rejält med tanke på det riktigt låga priset. Detta är defintivt en hörlur som både måste ses och upplevas.







Om du är en av de sportiga typerna som spenderar all din lediga tid med att svettas på löpbandet, så är detta definitivt något att titta närmre på. Reflect Mini BT från renommerade JBL är en trådlös hörlur som sitter otroligt väl på plats i örat, även när träningen är riktigt intensiv.

Du laddar smidigt via en USB-kabel och på en laddning kan du sedan lira upp till 8 timmar, vilket är tillräckligt länge för att räcka även under det tuffaste av crossfit-pass. Tack vare att du slipper kabel har du fria tyglar och hämmas inte av ergonomiska skäl och med inbyggd mikrofon kan du också köra handsfree-samtal.

Rent musikaliskt låter de bra, men den allra största anledningen att införskaffa dig ett par Reflect BT är snarare den extremt stora användarvänligheten än det storartade ljudet. Ett par hörlurar som minst sagt får jobbet gjort!









Marshall Major II BT
Marshall som märke behöver ingen vidare introduktion och i Major II BT har man lyft fram en riktigt härlig blåtands-lur. Vad sägs om 30 timmars batteritid, eller möjligheten att ansluta en extra 3,5mm-kabel och dela med dig av din musik? Det är bara toppen på isberget när det kommer till Major II BT, som på alla sätt och vis är en rock-lur att räkna med. 

Det är svårt att tala om Marshall utan att tala om den enorma karaktär märkets produkter besitter. Det återspeglas i designen, utförandet och inte minst i ljudbilden.

Laddar gör du via USB och på bara 2 timmars laddning får du inte mindre än 8 timmars fartfylld, trådlös och musikalisk gläjde. Om du inte orkar ladda alls, så kopplar du bara in 3,5mm-kabeln och avnjuter trådad livsglädje.


Slittåligt läderbeklätt huvudband och lätt rundade öronkåpor har nu kompletterats med skräddarsydda drivelement som levererar djupare bas och mer detaljrik diskant än den Marshalls tidigare BT-modell. Om du söker ett kaxigt ljud och ett lika kaxigt utseende, så är detta hörlurarna för dig.




Detta är ett axplock ur vårt stora utbud av hörlurar och vi har givetvis många fler att erbjuda. Om du vill titta in i sortimentet, så klickar du här!



Skrivet av: Christopher

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: auGn5C (motverkar spam)
Logga in