Tips & Tricks

Blogg

4 sätt att hitta de bästa köpen under Black Friday

Succén är tillbaka.

Sedan några år tillbaka har Black Friday varit en återkommande kampanj i slutet på november hos oss och snart är det dags igen!
Vi kan lova er en sak – det kommer bli den största Black Friday någonsin hos BRL!

Massvis med produkter från våra populära kategorier som till exempel högtalare, slutsteg, basar, paketlösningar, förstärkare, TV, hörlurar, bilstereos och trådlöst ljud kommer att finnas med när vi firar Black Friday under hela helgen

För att lyckas hitta de bästa köpen under helgen har vi listat 4 bra sätt att säkerställa att din Black Friday blir en succé.

1. Försäkra dig om att du har hittat det bästa priset

Se till att du gör ett riktigt bra köp under Black Friday. Vi är så övertygade om våra priser att vi har installerat en knapp i samarbete med prisjämförelsesajten Prisjakt så att du enkelt kan se när du hittat erbjudanden hos oss där vi är billigast. Håll utkik efter "Billigast på Prisjakt"-ikonen för att hitta de allra bästa köpen (Våra unikt sammansatta paket som inte finns listade på Prisjakt har inte denna symbol).

Du hittar den genom att klicka på den produkt du är intresserad av och den ser ut enligt nedan.




2. Välj Expressorder

När Black Friday startar är du inte ensam om att handla och vilja hitta riktiga fynd.
Genom att välja Expressorder i kassan när du lägger din beställning kommer din order hanteras av oss med högsta prioritet. Det innebär att din leverans går före i kön och att vår kundservice håller extra koll på din order så att den lämnar vårt lager så fort som möjligt



3. Kom i tid

Oavsett om du handlar på nätet eller i någon av våra sex stycken butiker är det under Black Friday extra viktigt att vara ute i god tid. Det är först till kvarn som gäller på produkterna och butikerna får inte några ytterligare leveranser. Hugg därför till direkt när du hittar det erbjudande som passar dig.



4. Förbered dig redan nu

Se till att du är väl förberedd för att ta del av alla grymma deals i vår kampanj.
I vårt nyhetsbrev får du många erbjudanden skickade till dig och vi påminner dig när vi har startat vår kampanj (Registrera dig under kommentarsfältet nedan).
Klicka även i att du kommer delta i vårt evenemang på Facebook där erbjudanden kontinuerligt kommer uppdateras.

Kommentarer

3 Kommentarer
#1
oknd
tjha
Den 18 november 2020
#2
Tony Pettersson
Önskar att hitta ett Eller flera bra paket till mina pågar
Den 20 november 2020
#3
Vivianne.Johansson
Ute efter alkoholmätare
Den 10 november 2022
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: pqRKWs (motverkar spam)
Logga in