Tips & Tricks

Blogg
2020 års bästa unboxingvideos

2020 års bästa unboxingvideos

I maj 2020 lanserade vi vår största videosatsning någonsin, där vi fick Christoffer från BRL-kontoret och Philip från BRL Örebro att välja ut över 100 produkter ur hela vårt sortiment och filma informativa (samt underhållande!) filmklipp. Dessa filmklipp berättar mer om högtalare, baslådor och annat roligt som går att handla hem på BRL.se eller i en av våra sju butiker.

Det är alltid kul att ta en titt på det gångna året, så vi tänkte samla våra mest sedda klipp i ett blogginlägg! Ett roligt sätt för oss att summera ett ganska speciellt år. Vi vill också ta tillfället i akt och ge ett stort tack till alla trogna, såväl som nya, kunder!

Vår topplista för 2020

#5


Vi börjar med vår femte mest populära video. En stor leverans från GAS anlände till lagret i somras, och den skulle innehålla några roliga nyheter ur den extremt ambitiösa Competition-serien. Det var svårt att missa pallen med GAS nya 24”-baselement. Enormt stort! Christoffer slängde sig framför kameran för att göra en unboxing. Om du är nyfiken på att se något riktigt brutalt, kolla in denna video!

#4


GAS PSM6 är troligtvis vår mest populära högtalare någonsin. En riktig succé, som släpptes 2019 och sålde ut rekordfort. Du hittar midbasarna i raggarplankor, dörrsidor och massvis med kaxiga ljudbyggen runt om i norden – och världen! Det är därför inte så konstigt att en video om GAS fantastiska PRO SPL-serie är en av våra mest sedda filmer under 2020. Kolla på klippet ovanför om du vill veta mer om PSM6!

#3


På tal om raggarplankor, här kommer en annan extremt populär produkt – PSB465VS från GAS! En tuff raggarplanka som bara är att koppla in till ett slutsteg och börja spela. Möjligheten att lossa på sidorna för att göra den portad är ett stort plus i kanten! En värdig tredjeplats bland årets skörd av filmer, helt klart. GAS har nyligen även släppt ett par nya raggarplankor som är snäppet vassare, PSB4X62 och PSB4645, och är värda en extra titt om du söker en högpresterande raggarplanka!

#2


Årets näst mest sedda video är den där Christoffer visar upp PS3M-högtalarna från GAS. Extremt spelglada mellanregister - som också låter riktigt bra. Grannskapets värsta mardröm. Vi har sett denna högtalare i en mängd coola ljudbyggen runt om i landet det senaste året.  Ett effekttåligt och lättdrivet mellanregister, som utan problem även kan användas för att ge bottenregistret extra fyllighet. Högpresterande och värt en titt om du vill veta mer!

Årets mest sedda är...


Om du kollar på resten av listan, så märker du att SPL har varit extremt hett ämne under 2020! Det är ju inte alltid helt lätt att koppla det rätt, och en viktig del av SPL-bygget är just inkopplingen för att inte skada slutsteget. Årets mest sedda är därför vår BRL-skola, där vår goda mentor Christoffer visar hur du ska koppla midbasarna för att landa rätt impedansmässigt. 

BRL-favoriten 2020


Vår personliga favoritvideo under 2020 tycker vi är helt klockren. Det är när Philip från vår BRL-butik ställer sig framför kameran för att berätta om hans personliga favorithögtalare: JBL PartyBox 1000. Stor underhållningsfaktor, där Philip entusiastiskt berättar om högtalarens funktioner och ljud. Titta – och njut!

Vi har bara börjat, mer filmer kommer från BRL under 2021. Följ oss på Youtube genom att klicka här

Vad vill du se mer av under 2021? Skriv till oss i kommentarsfältet nedanför! 

Kommentarer

1 Kommentar
#1
kfffe
tjenare
Den 17 maj 2021
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: MGgNhh (motverkar spam)
Logga in