NIZLED LED-Paket Högeffektiv 100W Med Slimmat Fäste | NIZLED | Billjud | Brl.se

Billjud / LED-Belysning / Ljuskit & Paket

NIZLED LED-Paket Högeffektiv 100W Med Slimmat Fäste

Slimmat LED-paket som passar perfekt, oavsett om det ska sitta på en personbil, ATV eller lastbil!
Artikelnr.
SETLEDPKT15
NIZLED
NIZLED LED-Paket Högeffektiv 100W Med Slimmat Fäste i gruppen Billjud / LED-Belysning / Ljuskit & Paket hos BRL.se  (SETLEDPKT15)
NIZLED LED-Paket Högeffektiv 100W Med Slimmat Fäste
Kampanj
3594 kr / 2998 kr
Du sparar 596 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Vi utför montering i alla våra butiker. Klicka här för bokning

Ett strålande LED-paket ifrån NIZLED. Paketet är komplett med en smidig och slimmad LED-ramp, ett modellanpassat fäste samt en komplett kabelstam som även den är anpassad för LED-rampen. Fungerar utmärkt på de flesta fordon med en regplåt!

NIZLED B100C1S är en 581mm bred LED-ramp på 100W. Denna ramp är slimmad vilket innebär att den har en höjd på endast 46mm vilket gör att den fungerar väldigt bra på nyare bilar med mycket teknik i fronten!

Rampen är IP68/69K klassificerad vilket innebär att den är dammdåligt, vattentåligt, klarar hett vatten under väldigt högt tryck men även starka kemikalier och rengöringsmedel utan att släppa ifrån sig några ämnen.

NIZLED Nummerplåtsfäste
I detta paket följer även ett modellanpassat nummerplåtsfäste med. För montering ovanför eller under nummerplåten samt vändbar för montering på bilar som t.ex Volvo S60 ovanför nummerplåten, utan att LED-rampen tar i grillen.

NIZLED Kabelstam med 12V relä och DT-kontakt
Naturligtvis krävs bra kablar för att få rampen att fungera som den ska, och enklast är det om man använder sig utav ett komplett kabelkitt. Därför ingår KABEL1 i paketet, en kabelstam för LED-ramp som kommer komplett med relä, säkringshållare och DT kontakt.
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

NIZLED erbjuder LED-lampor av högsta kvalitet, med oparallell prisvärdhet och stryktålighet. LED-ramper, extraljus, backljus och LED-kit för hjälmar är några av alla varianter av LED-lampor du återfinner i det stora sortimentet. Låt NIZLED belysa din dag!
NIZLED

Du har nyligen tittat på

NIZLED LED-Paket Högeffektiv 100W Med Slimmat Fäste
-17%
Slimmat LED-paket som passar perfekt, oavsett om det ska sitta på en personbil, ATV eller la...
3594 kr
2998 kr

Produkter relaterade till din historik

Canbus-interface heljussignal
Skapar en styrsignal för att styra ett extraljusrelä.
998 kr