Sony XAV-AX200 & Rockford Fosgate Punch-högtalare | Sony | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

Sony XAV-AX200 & Rockford Fosgate Punch-högtalare

Kombinationen Sony & Pioneer bäddar för ett stereopaket på hög nivå!
Artikelnr.
SETXAVAX200PKT3
Sony
Sony XAV-AX200 & Rockford Fosgate Punch-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se (SETXAVAX200PKT3)
Sony XAV-AX200 & Rockford Fosgate Punch-högtalare
Kampanj
9286 kr / 6990 kr
Du sparar 2296 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Sony XAV-AX200 är en toppmodern dubbeldin-enhet som erbjuder Apple CarPlay, Android Auto och en uppsjö av möjligheter att verkligen optimera ljudet i systemet. Dubbla par koaxialer ur amerikanska giganten Rockford Fosgates Punch-serie inkluderas och du väljer själv de storlekar som passar just din bil och bygge! 


Sony XAV-AX200 är den senaste toppmodellen från Sony som inte gör dig besviken! Sony har valt att inte snåla på någonting i deras nya modell som kommer fullspäckad med allting du behöver men även en hel del roliga extrafunktioner som gör bilresan trevligare!

 • 4x55W
 • Android Auto & Apple CarPlay
 • CD/DVD-spelare
 • 3par lågnivå på 4 volt
 • 10-bands grafisk EQ
 • Röststyrning
 • 3st ingångar för backkamera

Ljud utöver det vanliga!
Nytt med denna modell är Sonys Dynamic Reality Amp 2 som avlägsnar eventuella störningar och ser till att du får korrekt ljud ur högtalarna och kan njuta utav din favoritmusik. Equalizern med 10 band låter dig enkelt och effektivt justera ditt ljudsystem utefter dina högtalare samt bilen vilket ger en perfekt ljudupplevelse!

Din personliga vägvisare
Kör aldrig vilse igen! Apple CarPlay och Android Auto öppnar dessutom upp möjligheten att kunna se kartor direkt på den stora 6,4” skärmen. Anslut bara telefonen till XAV-AX200 och få vägbeskrivningar i realtid, återigen utan att behöva ta händerna från ratten. Använd bara Google Maps eller Siri, och använd rösten för att söka fram en karta som enkelt tar dig till din destination!  


Rockford Fosgate Punch-koaxialer
Punch-seriens koaxialer är ett bra val att uppgradera bilens originalhögtalare med. Lättmonterade tack vare Flexi Fit korgen med gott om infästningsmöjligheter. 

4 tum har ett frekvensomfång på 100-22.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Punch-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tum har ett frekvensomfång på 70-22.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 87dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5 tum har ett frekvensomfång på 65-22.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 55W RMS och den känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9tum har ett frekvensomfång på 60-24.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 75W RMS och den höga känsligheten på hela 91dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Rockford Fosgate P400X4
Punch P400X4 är en fyrkanals förstärkare på 4x50W i 4ohm, men den uppmät...
2998 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr

Butikslager

Om varumärket

Sony

Du har nyligen tittat på

Sony XAV-AX200 & Rockford Fosgate Punch-högtalare
-25%
Kombinationen Sony & Pioneer bäddar för ett stereopaket på hög nivå!
9286 kr
6990 kr

Liknande produkter

Sony XAV-AX200 & GAS Alpha-högtalare
-33%
Den fullspäckade XAV-AX200 från Sony paketeras här tillsammans med GAS A...
8486 kr
5690 kr
Sony XAV-AX200 & GAS SILVER-högtalare
-41%
GAS Silver-högtalare och dubbeldin-stereon Sony XAV-AX200 i ett svindlande paket!
9286 kr
5490 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Rockford Fosgate P400X4
Punch P400X4 är en fyrkanals förstärkare på 4x50W i 4ohm, men den uppmät...
2998 kr