Nyheter

Blogg

Sommarfestens huvudattraktion känner för att släppa loss


Snart är den svenska sommaren här med alla dess roliga och festliga aktiviteter utomhus. En dagstripp ner till stranden, grillning vid sjön ute i skogen eller dansande på festivalen. Vi samlas för att umgås och ha en kul stund tillsammans.

Ta midsommaren som ett lysande exempel - en av de största och mest firade högtiderna i Sverige - då vi samlas för att äta god mat, dansa runt midsommarstången och ha roliga sällskapslekar. När snapsvisorna till nubben skall sjungas så träder festens huvudattraktion in, en partyhögtalare, och bjuder in till fest. Skåla glasen i sann glädje och ta ton i din festhögtalare så hela grannskapet hör!

Danska Eltax Voyager 15 BT är en batteridriven PA-högtalare med inbyggd blåtand och två medföljande trådlösa mikrofoner. Du behöver alltså inte sjunga solo utan bjud upp till en hårresande duett. Med ett rejält 15-tums baselement kommer tonerna att kännas i ryggraden och känslorna kommer svalla över, samtidigt som grannarna får ta del av de vackra tonerna som inte ger ett enda torrt öga. De kanske rent utav kommer över och deltar i det festliga!?

Passa på och ta fram König Bluetooth-selfiepinne när stämbanden river av till sång. För visst måste väl det hela ändå upp på sociala medier! Skulle minnet ha råka svikit dig under kvällen så har händelseförloppet förevigats ute på den vida webben.

Utöver inbyggd blåtand har Voyager 15 BT även en analog stereoingång, samt en port för USB-A och SD-kort. Med detta har du möjligheten att ansluta valfri signalkälla – allt från en mixer till en dator – och snabbt skapa det gyllene tillfället att riva av partylåtarna från Spotify-spellistan, Soundcloud eller raggarhits från CD-skivan. Vill du ha dubbelt så kul eller reta grannskapet ännu mer, så kan du via den analoga ingången, och en splittad signalkabel, ansluta Voyager 15 BT så att du kan placera ut två stycken partyhögtalare och därmed njuta av äkta stereoljud med ännu mer bastryck och upplösning.
När kvällen är slut laddar du bara upp högtalarens batteri, så är du redo för kommande fest – kanske ett beachparty!?

Du hittar produkten här >> Eltax Voyager 15 BT

Skrivet av: Andreas

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: JKktcm (motverkar spam)
Logga in