Nyheter

Blogg

Välj hur du vill betala din beställning



Vi på BRL är glada med den ständigt ökande kundtillväxten vi har.
I våra butiker och på vår hemsida visar vi ett stort och brett sortiment av utvalda produkter för både bilen och hemmet. Idag är det både enkelt, smidigt och snabbt att handla produkter – både på plats i butiken, genom vår kundservice över telefon eller via webbshoppen. Det är inte alla som har möjligheten att ta sig till någon av våra fysiska butiker, och då kan det vara både tidsbesparande och smidigt att istället med ett musklick lägga en order via vår hemsida och t.o.m. välja att få hem beställningen innan den ska betalas.

Via vårt samarbete med Klarna erbjuds du flera olika betalningsalternativ. Viktigt att poängtera är att dessa givetvis även gäller vid köp i våra butiker, där du alltså kan få tag med dig din ljudlösning hem och betala i efterhand.

Klarna direkt

Du kan betala direkt med ditt mobila bank-ID. Pengarna dras från ditt bankkonto utan några extra avgifter. Inga kortnummer, inga lösenord, inga problem.

Faktura

Få beställningen först, betala senare. Du har 14 dagar på att betala, och på Klarnas hemsida kan du sen byta betalsätt om du önskar det.

Delbetalning

Vid större beställningar kan det vara fördelaktigt att dela upp betalningen, till ingen ränta alls upp till 1 år alternativt med en väldigt förmånlig räntesats mellan 2 till 3 år. Det enda som tillkommer är en fast uppläggningsavgift och aviavgiften.

Samla alla dina inköp på ett ställe

Visste du att du kan shoppa med Klarna i över 70.000 butiker i hela världen?! Du får en snabb och smidig överblick på alla dina inköp genom att logga in på Klarnas sida eller genom att ladda ner deras app. Via appen får du automatiskt en påminnelse två dagar innan ett förfallodatum, och som Klarna-kund får du erbjudanden från hundratals butiker – utvalda för dig.

Handla via oss och bli en vinnare i många aspekter.

Hos oss kan du helt enkelt handla hur du vill – när du vill!

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: qZ8mPs (motverkar spam)
Logga in