Nyheter

Blogg
3 tips för bra epadunk!

3 tips för bra epadunk!

Att ha bra ljud i sin A-traktor och EPA är ofta en lika häftig upplevelse som själva bilresan. Men hur fixar man skönt epadunk i sin A-traktor?

1. Se till att få plats med ljud i din EPA

Baksäte och lastutrymme måste tas bort när man bygger om en bil till A-traktor. Utrymmet är perfekt för att placera en baslåda, slutsteg och raggarplanka.

2. Hitta rätt ljud som passar dig och din musik

Det är klart att din EPA eller A-traktor ska ha ett maxat ljud! Börja med bra bas. Välj en baslåda som klarar av att gå långt ner i basregistren för att uppleva en skön och djup bas. Eller varför inte köpa lösa baselement och bygga en egen baslåda? För ett större ljud rekommenderar vi ett SPL-paket, en smart paketlösning med med kaxiga midbasar och spelglada diskanter tillsammans med ett slutsteg som driver det hela, givetvis!

3. Hitta rätt musik

Det finns många artister som lyft epadunken till nya nivåer i 2022. Provspela Hooja, Bolaget och Elov & Beny för att hitta den rätta känslan!

6 produkter som passar perfekt för epadunk

Kommentarer

3 Kommentarer
#1
Isaac
Funderar på Bass Habit Play 2 P2212 SPL helhetspaket för min A-Traktor. Är detta ett bra kit för att spela både högt och låg bass?
Den 25 januari kl. 12:26
#1
Patrik @ BRL.se
@Isaac: Hej, Isaac! Ja, absolut. Det eller ett liknande paket kommer spela på riktigt bra i bilen! Bass Habit Play 2 P2212 är för tillfället slut, men vi kollar gärna på alternativ åt dig. Mejla till support@brl.se, sväng förbi din närmaste BRL-butik (som även kan ha lådan i lager) eller chatta med oss direkt här på BRL.se så tar vi fram lite grymma alternativ åt dig.
Den 25 januari kl. 14:03
#1
Isaac
@Patrik @ BRL.se: Tack så mycket. Ska se vad jag kan göra.
torsdag kl. 07:53
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: EmgWVf (motverkar spam)
Logga in