Reportage

Blogg
Vimmelbilder från Elmia 2023

Vimmelbilder från Elmia 2023

Under påskhelgen samlades över 90 000 bilälskare från hela Sverige i Jönköping. Denna tradition är nästan lika självklar som Kalle Anka på julafton. Det är givetvis Elmia (Custom Motor Show) vi pratar om, en mässa vi fullkomligen älskar att närvara på. Ett utmärkt sätt för oss att möta människor, prata billjud och visa upp det allra senaste!
Våra glada medarbetare!
I årets monter gick det att hitta flera grymma ljudbyggen från våra olika ambassadörer. Oscar Manns brutala Audi A4, Daniel Nilssons vrålsnygga BMW X3M, Daniel Hedbergs extremt välspelande Mini, Eplamojjes galna Bass Habit-bil som avtäcktes för första gången på mässgolvet och GAS nya demobil Headquake.

Många besökare i vår monter passade på att handla och få med sig billjud hem direkt. I år hade vi för första gången med oss de extremt välspelande och lättmonterade plug & play-högtalarna från DLS grymma Cruise-serie till bland annat VW, Volvo och BMW. Detta visade sig vara en succé!

BMW-högtalarna sålde ut samma dag som mässan öppnade och Cruise CRPP-VO1.6-högtalarna på lördagen. Faktum är att flera av våra demobilar i montern hade DLS Cruise monterat, så det gick även att provlyssna på hur det kan låta direkt på mässgolvet. Daniel Hedbergs Mini levererade ett otroligt ljud tack vare bland annat Signature S2-slutstegen och modellanpassade Cruise CRPP-BMW1.4! Faktum är att denna bil om några veckor, tillsammans med vår ambassadör Fredrik “Wempa” Wennberg (som också ställde ut på mässan) ska till Salzburg och tävla i billjud. Med tanke på hur imponerade besökarna var är vi helt säkra på att det kommer gå bra!

Under helgen var det nästintill en oavbruten kö till vår demobil - om du inte hade möjligheten att provlyssna i påsk så kommer du garanterat få fler möjligheter längre fram. Följ oss på sociala medier för mer information!

Stort tack till alla som besökte oss i vår monter och ett extra stort tack till våra ambassadörer som följde med på årets mässa!

Psst! Du har väl inte missat att årets stora billjudsfest fortsätter här på BRL.se och i närmaste BRL-butik? Handla allt du behöver för ett lyckat ljud i bilen i sommar!

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: aRQeK5 (motverkar spam)
Logga in