JBL EON ONE PRO | JBL | Hemmaljud | Brl.se

Hemmaljud / PA & Studio / PA-system

JBL EON ONE PRO

Portabelt PA-system med 6 timmars batteritid från erkända JBL!
Artikelnr.
29780000007
JBL
JBL EON ONE PRO i gruppen Hemmaljud / PA & Studio / PA-system hos BRL.se  (29780000007)
JBL EON ONE PRO
JBL EON ONE PRO
JBL EON ONE PRO
Kampanj
13390 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

JBL EON ONE PRO är ett portabelt PA-system som är perfekt för musiker som vill spela för en publik, men där det kanske inte finns ström tillgängligt. Den 8 tum stora baselementet ser till att även de lägsta frekvenserna hörs tydligt, och att din musik återges så naturtroget som möjligt. 

• 6 timmars batteritid
• Ultra-kompakt och väger endast 17kg
• Bluetooth för trådlös uppspelning av musik 
• 7-kanals mixer med Hi-Z ingångar
• Monteringsmöjlighet för GoPro®- actionkamera

Ta med din musik överallt
EON ONE PRO ger din musikkarriär nya möjligheter tack vare den optimala portabiliteten och att den kan spela genom batteriladdningen i upp till 6 timmar! Låt inget vara ett hinder längre, inte ens saknad tillgång till ström.

Ljudbild i alla vinklar
JBL har en teknologi som sprider ljudet runtom högtalaren. Låt publiken njuta av din musik oberoende på vart i publiken de står. De 6 stycken, 2 tum högtalarna som sitter monterade längst upp på "pelaren" ser till att ljudbilden blir ofantligt bred, så att musiken hörs väl även bakom högtalaren.

Anslutningar som ger dig möjligheter
EON ONE PRO har en 7-kanals mixer som låter dig justera och filtrera ljudet efter hur du vill att musiken ska återges. Få ut det mesta ur ditt instrument genom att koppla in det i en av de två Hi-Z-ingångarna. De fyra kombinerade XLR/6.3mm ingångarna, 3.5mm ingången och stereo-RCA ingången ger dig möjligheten att koppla nästan vad som helst till EON ONE PRO. Vill du ett ännu större ljud så finns möjligheten att koppla in högtalaren till ännu en EON ONE PRO genom pass-thru  ingången.
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Tillverkare: JBL
Typ: Portabel
Bas: 8 tum
Analoga ljudingångar: 1x stereo RCA, 1x3.5mm AUX, 4x6.3mm, 4xXLR
Vikt: 17 kg
Enhet: Styck

Butikslager

Om varumärket

Få tillverkare är lika synonyma med portabelt ljud som amerikanska JBL. Vattentåliga, Bluetooth-försedda högtalare utgör en stor del av tillverkarens sortiment, men i katalogen vi hittar också hörlurar, billjudsprodukter och mycket mer!
JBL

Du har nyligen tittat på

JBL EON ONE PRO
Portabelt PA-system med 6 timmars batteritid från erkända JBL!
13390 kr

Produkter relaterade till din historik