Events

Blogg

Bilsport Performance och Custom Motorshow 2016!





Äntligen börjar det bli dags för att återigen styra ratten mot årets kanske mest efterlängtade event. Bilsport Performance och Custom Motorshow i Jönköping går av stapeln under påskhelgen 25-28 Mars och vi är i full gång med förberedelserna inför årets stora fest.

Vi på BRL ser Elmia-mässan som en stor chans att träffa alla våra kunder runt om i landet, för att tala om våra produkter men också för att bara byta några ord om egna ljudbyggen och installationer. I vår stora monter i B-hallen erbjuder vi ett enormt utbud av prissänkta produkter till bil och vi visar även upp flertalet av våra extremt tunga demobilar.








Bland årets stekheta demobilar hittar vi bland annat Eplamojjes ombyggda GAS-monster. I år är det en helt ombyggd Ford Focus som tar plats i montern och i år har Morgan, som är mannen bakom Eplamojje, bytit setup från GAS ALPHA 15" basar till de betydligt mer kraftfulla GAS GPX 15" basarna. Enligt han själv spelar det galet högt och ingen är mer taggad på att få dema på full mutter hela helgen ut.





Med oss har vi även en välljudande och prisad Tesla, som med handpåläggning från våra montörer i Trollhättan, höjt ribban och visar att det går att bygga riktigt heta ljudbyggen i bilar med avancerade originalsystem.

Wempa, mannen bakom Design By Wempa, är en av sveriges mest erkända bilbyggare och under helgen kommer han att premiärvisa sitt senaste bygge. SQ-bygget har EM-Mästare Patrik Skogholm varit med och tagit fram ljudsetupen till. Förutom att delta på utställningar kommer Wempa även att tävla i SQ under året.

Självklart finns också publikfriaren GAS VITO på plats och erbjuda den som vågar en riktig omgång inne i basskåpet.


Detta och mycket, mycket mer kommer ni att få ta del av i BRL:s monter i B-hallen. Vi ses väl där?



Skrivet av: Christopher

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: Y94WYz (motverkar spam)
Logga in